Inlägg från: Sofia08 |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden 28 Juni del 3
  • Sofia08

    Vi ska ha "En vänlig grönskas" och "I denna ljuva sommartid" Jag tycker de är så himla fina!! Tycker inte alls att de känns "skolavslutning" över dem..haha. Du är "Den blomstertid" värre..

    AnneiLund: Vilke fin sida!! Kul att få lite iblick i hur andra ska ha det.
    Vår sida är: sofiaochpatrik.weddingannouncer.com

    Kan inte alla lägga upp sina sidor här om ni har några? Skulle vara så kul att se

    I helgen hittade vi kläder till BM. Såå skönt! Provsmakade vilket vitt vin vi ska ha till förrätten i fredags. Velar mellan två olika nu.

    Känner mig också ganska lugn. Läget är under kontroll!

  • Sofia08

    AnneiLund: Vilken fin ring!! Jag ska ha likadan fast med princesslipade diamanter (fyrkantiga)!! Åh, jag längtar!! Men den är inte klar förrens i slutet av Maj. (Det är väl lika bra det, annars går man väl och provar den hela tiden!! Haha)

  • Sofia08

    Bruden08: Vad roligt att din man jobbar som betongare på PEAB, min med!! (Fast i Sthlm då...hihi)

  • Sofia08

    Jag ringde till pastorsexp. och frågade vilken präst vi ska ha. Budgeten är spräng för läääängesen!!
    I kväll ska jag och min syster till skräddaren som håller på att sy hennes tärnklänning. Spännande, spännande!!

  • Sofia08

    Hej tjejer! Åh, i natt var det min tur att drömma mardröm. Tror att det är min andra hittills. Det kommer väl bli fler och fler drömmar ju nämrare man kommer..haha.
    I veckan som kommer tänkte jag kontakta cateringfirman och korrigera betsällningen lite pga allergier osv. Sen ska jag inhandla en näbbklänning till vår lilla brudnäbb. Nästa helg åker min blivande och hans pappa till Tyskland för inhandling av vin, öl och sprit. Snart är det bara två månader kvar!!!!

  • Sofia08

    Vad dött det är på tråden tjejer! Idag är det bara 59 dagar kvar!! Hur ligger ni till i planeringen. Jag är lugn som en filbunke. Måste nog börja ta tag i vigsel och festprogrammen snart..de lär ju ta sin lilla tid. Har börjat på bordsplaceringen och det är verkligen riktigt svårt.
    I morgon firar jag och min älskling 5 år!!

    Trevlig Valborg!!

  • Sofia08

    Åh, vad skönt med färdig bordsplacering!! *avis* Sen har jag också börjat på presentationen av alla. Shit vilken tid det tar!! På alla singlar har jag skrivit som en kontaktannons typ..haha. Tycker jag var roligt iaf!!
    Jag undrar när de hör av sig från kyrkan....Jag måste kontakta kantorn för att höra om komp till musiken. Det får bli nästa vecka.

  • Sofia08

    Åhh vad roligt! Min ring är klar i slutet av Maj. Guuu vad jag längtar! Samtidigt så är det väl lika bra att inte ha den hemma, då jag skulle vilja prova den hela tiden..haha.
    Idag firar jag och min älskling 5 år! Blev väckt i morse med frukost på sängen och nybakade scones!! Mums!

  • Sofia08

    Tjejer!!! Igår var min möhippa!!! Hahahaaha!!! Jag sitter fortfarande och skrattar högt för mig själv. Hade så jäkla roligt!! Helt underbart och lyckat!!
    Det var verkligen helt oväntat. Hade ingen aning att de skulle komma och hämta mig tidigt i går morse. Men de gjorde de och dagen var fylld med sång, dans och olika uppdrag.
    Så nu får ni nog ha ögonen öppna för snart är det er tur!! Hehe.

Svar på tråden 28 Juni del 3