• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Godmorgon här med. ska strax ge mig iväg till jobbet för här är man inte ledig trots det är många som har lång helg suck suck suck

  • Bellanote

    ANJA!!

    Funderade p åatt köpa en sån där silikon bh och under klänningen så slipper jag alla band. de sägs att de ska funka bra och sitta.

  • Bellanote

    snitte tråkigt att ha tappat motivationen. min bror köpte ju vårt barndomshem och slå ner två väggar och nu är ett mega splitter nytt kök där och det är så snyggt.

    här går jag och donar lite här och var, plockar upp lite och ställer i ordning sen vi flyttade börjar bli riktigt hem trevligt och jag trivs jätte bra.

    är så nyfikna på de där silikon bh om de funkar el ej, jag har ju d kupa annars så är lite orolig att de inte håller "upp" om du förstår. känns det konstigt? kanske ska köpa en på lindex och testa. vad kostar de där?

  • Bellanote

    Vårt osa gick ju ut i onsdags och de sista svarade i onsdags med. så förstår inte varför folk inte kan svara i tid.

    sommarbrud kan inte va missförstånd då att det är så många som inte svarat så kanske det är konstigt skrivit så man kanske lätt kan missförstå?

  • Bellanote

    Var på ett bröllop idag och kollade en gammal lek kamrat som gifte sig och det var så fint.

    de hade så att prästen sa sitt och så sa de ja då, och efter det så hade de löften som de sa till varann och helt enkelt var det.

    -*Namn* jag lovar att älska och att vara dig trogen i alla dagar i hela vårat liv.
    Det var så enkelt och så fint, så det förslaget ska jag lägga fram till våran präst.

  • Bellanote

    Men jag då som aldrig har ammat men har lite hängande men inte ur mjölkade då Hi hi om ni förstår.
    åh saknar lite då jag op bort en tumör i bröstet för då var det bröstet så svullet så sambon sa att det såg ut som jag hade silikon på ena sidan, det stod typ upp och sa hej !

    hi är på bra humör om ni undrar var på ett bröllop idag och det var så vackert. sen nu ikväll så stannade vi på vägen hem och hade det lite mysigt .. vi gjorde en anja

  • Bellanote

    anja ha ha! vi har ett par nya liggande i källaren, billigt billigt alltså persienner då ..

    Era grannar måste va riktigt trevliga mot er va?

    Sitter här och förösker knåpa ihop bords placering via bröölopsguiden men det är en som jag inte vill ha med och jag vill inte placera han någonstans jämte någon heller så jag får fan inte ihop det.. och JA jag var tvungen att bjuda han är ju sambons bror även om han inte tål han heller s kommer han la komma suck* han har inte anmält sig men slår vad om att han kommer. vi bjöd han via sambons styvmor det är en halv bror.

  • Bellanote

    Men det är la skönt att ha det fixat nu ialla fall även om det inte vart som du hade tänkt dig..

    vet nu hur jag ska ha vigsel programmen ialla fall. tänk er ett a4 stående och det det längs med den höga kanten i mitten. och vik rätt ner. så man viker upp det när man öppnar det sen.

  • Bellanote

    det blir våra namn och datum, en liten dikt och så ett hjärta med ringar i..

    nehe nu är det läggdags här. fasen vad trött jag är. hatar detta j*la bords placeringen..

    man kanske skulle ta och skriva ut alla namn och så får de ta sitt namn och sätta sig vid vilket bord de vill fast om det står på ett grönt hjärta så måste det va på det gröna bordet så att säga. ja ska tänkas på. kanske blir för virrigt då.

  • Bellanote

    kärleksvindar surt när folk inte hört av sig. jag messade en gammal granne och frågade hur det blev och det visade sig att hans mor skulle osa när de ringde så det vart fel. så alla har osat hos oss. alla kommer med inga nej! bara två kanske så att säga.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.