• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    ja det är jätte skönt.. och vi har lagt om lånen med så vi kommer spara nästan tre tusen varje månad tack vare det.. ibland lönar det sig att byta bank.

  • Bellanote

    var det ansikts bahandling??

    idag har jag fått in 8 st anmälningar. så är uppe i 40 st nu bara 21 kvar det börjar minska..

    2 små kommer att va med på bröllopet. en på 7 månader och så en som är ca 3-4 veckor då så en liten mini.. hon är beräknad till om 2 veckor..

  • Bellanote

    ja var det lång behandling??

    jag vill göra en sån lång med peeling och por rengörande skulle jag verkligen behöva.. får se om man kan boka in det denna månaden när man har råd..

  • Bellanote

    nehe ingen inne idag

    Så idag har jag beställt våran brudlasse i plast vi ska ha på bordet framför oss. det kommer att bli så snyggt.

    Jo kom på det att jag vill ha en liten blomma från orkideé i håret precis på sniskan så och sen slöjan under..

  • Bellanote

    flamora tror nog det blir möhippa för dig imorgon..

    Tror inte jag kommer att få någon alls.

    Måste ju säga det att nu har jag gått ner -5 kg sen jag började för några veckor sedan, sambon har gått ner -7 kg. så funderar på om han ska in och prova igen så vi har koll på stl på frockcoaten för det är endå en stl han gått ner han har ju inte precis snörning i ryggen ..

  • Bellanote

    Vet inte alls utan har det bara på känn. min sambo kommer inte att få någon alls. alltså svensexa menar jag då. min bror som är marskalk och han har sagt ifrån för han och hans tjej har precis köpt hus som de renoverar så han har verkligen inte tid.

    jo på tal om nästan annat ska era mäns marsklaker ha blomma?

  • Bellanote

    ja vi ska ju ha olika blommor i brud följet jag skka ha gerbera och orkideé. tärnan ska ha rosa rosor och brudslöja tror jag den vita heter och sen den lilla brudnäbben ska ha en gerbera och brudslöja och min blivand får nog bli orkideé tror jag och ev att marskalken då får en ros som matchar tärnans bukett.,

  • Bellanote

    får se hur det blir för mig. visst vill ha möhippa men min tärna har skickat det vidare till min bästa vän och hon har nytt jobb så jag vet inte alls plus att alla mina vänner är såna så de vill inte lägg aut för mycket på andra utan de har det inte så saftigt och visst förstår jag om de inte vill men saken är den att skulle jag inte lägga pengar på deras möhippa om de gifter sig så skulle jag få höra det sen.. ja ja men vi får se hur det blir.

  • Bellanote

    Idag har vi haft främmat och grillat..

    vad jag inte visste var att hon sa att min mormor ringt och hon sagt att hon inte har hand om det längre? fattar inte alls det är ju min kompis som är toast master och då har hon ju hand om tal och dylikt men hon hade hänvsat till min svägerska att ringa henne ska inte jag informeras om hon inte har den uppgiften längre eller hur funkar det?? fasen fattar inte någonting måste nog fråga lite mera imorgon när vi är där och fikar för som det verkar nu så har jag inga toastmaster på vårt bröllop!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.