Inlägg från: ganesha |Visa alla inlägg
  • ganesha

    oktober

    11 oktober minsann. Men ingen bridezilla här inte.

    Får klänningen uppsydd. Sambon får välja sina egna kläder, men jag hoppas inte han väljer varken frack eller kostym.
    Kyrkan är dumpad, en slottsruin bokad.
    Gästlistan är gjord, den minskar och ökar, minskar och ökar, men ju mer jag läser, desto färre vill jag ha där. Är (återigen) ganska sugen på så få som bara möjligt är.
    Brudtärnan är utvald, men dumpad och kommer inte ersättas. En av sambons nära vänner har erbjudit sig att "hålla ordning på den där ringen", and so be it.

    Pysslar för fullt med inbjudningar, men bara för att jag är ett pyssefreak. Shoppat loss för åtskilliga hundralappar och snart tror jag att det skulle varit både billigare och lättare att få dem upptryckta, men det är ju inte roligt.

  • ganesha

    Pjta, för att säga det ganska enkelt och lite smått komiskt så...

    Min brudtärna frågade mig om jag kunde tänka mig att knulla med hennes pojkvän, när hon tittade på.

    Det i kombination med ett par andra saker gjorde att jag inte längre har något intresse av att bjuda henne som hedersgäst - eller gäst alls för att vara ärlig - på mitt bröllop.
    Dessutom har jag aldrig förstått vitsen med brudtärna så blir det inte hon kan det liksom kvitta.

  • ganesha

    Jag vill gärna ha en vit poncho om det blir tokkallt. Vill ha en som är ganska lång, bara händerna sticker ut, och helst har polokrage, men en ganska stor krage. Är sugen på stora knappar på ena sidan så man kan knäppa ut och fälla ut som en lite sned sjömanskrage ungefär. Ska höra med min moster om hon kanske vill sticka en sån till mig, ska bara få tummen ur och söka på om det finns att köpa först.

    Och jag tänker helt klart skaffa en i ett sådant material som man kan batikfärga till valfri färg sedan. Använder sällan vitt!

    I övrigt så ska vi ha grönt, vinrött och gräddvitt som färger. Det gräddvita åker mest bara med för att det är rättså skönt att ha en sån neutral färg. Det mörkröda för att jag aaaaaaalltid fick riktigt mörkröda rosor när vi var 17år, samt att mitt hår har en sån färg. Och grönt är ju bara så sjukt fint, ska ha grönt i klänningen. Dekor? Äsch, höstlöv och pinnar och kottar är skitbra! =)

  • ganesha

    Jöss, ja, den som ändå kunde få den där karln att göra något alls. Hugaligen.

    Jag har letat lokal och bokat, jagat fatt på prästen och bokat, pratat med fotografen och bokat om (han bokade första tiden!), och just bokat hotellrum. Dessa saker skulle min blivande göra.
    Jag har dessutom tittat på kläder åt honom, fast jag sagt att det är hans jobb.

    För min del har jag ritat och pysslat och funderat på min klänning och till slut fått ett fungerande recept. Jagar nu billigt tyg. Har dessuom fixat och trixat i många timmar för att få en fungernade prototyp till inbjudningskortet (finns i galleriet). Har köpt underkläder och tittar på stövlar. Funderar på blommor och vigselprogram. Har gjort budgeten och försökt jaga fatt på offerter på det mesta. Har bokat musik och PA till både vigsel och fest. Ska jag fortsätta...?

    Han har alltså vid det här laget haft en kontakt med prästen, avbokat första lokalen vi tänkte ha (bytte plats och datum), bokat första tiden med fotografen samt registrerat domänen där vi tänkte ha vår hemsida. Och inget av det utan att jag tjatat konstant och till slut slått telefonnumret och satt luren i handen på honom.

    Ointresserad eller sista-minuten-kille? Ja, fan vet jag! ;P

  • ganesha

    Skickar mina mot slutet av juli tror jag, eventuellt början av augusti.

  • ganesha

    Jag har en kollega som ska sjunga sjukt bra. Har bara hört henne litesådär när hon nynnat sånger med barnen, men jah hon är uppbokad på bröllop både nu och då. Malmö that is.

  • ganesha

    om du är snäll och rar och söt så får du vara med, för elaka flickro och pojkar får bara titta genom fönstret. ;P

    vad är det för höstiga saker du tänker dig?

  • ganesha

    har en prototyp i galleriet. ska göra ett par ändringar, men jah. ungefär så.

  • ganesha

    åh, så mysiga saker. ska nog införskaffa mig lite höstlövsdekoration i konstmaterial. finns nog massamys...tack för den adressen!

  • ganesha

    Spara ihop så du har ett par pengalappar liggandes till en eventuellt ny klänning (om en ny=begagnad)...om du har den möjligheten?
    Om du inte behöver använda de pengarna till kläder har du ju de pengarna som bonus till något annat.

  • ganesha

    Ska du skriva rimet på en egen lapp ska kontonumret stå där, annars blir det ju konstigt. Skriv även med att toastmaster har kontonumret, så kan de sedan få tappa bort lappen i lugn och ro.

    Det blir, som du säger, jättekonstigt om det skulle stå ett kontonummer på en inbjudan, men utan förklarande text till.

Svar på tråden oktober