Inlägg från: snaily |Visa alla inlägg
  • snaily

    oktober

    Här är en till med 11 oktober bokat! Planeringen går framåt sakta men säkert... ska titta på lite ringar nästa vecka. Lite tråkigt är att min sambo (särbo förresten!) befinner sig utomlands och kommer hem i slutet av juli så jag är lite ensam med planerandet.

  • snaily
    MrsNorell2b skrev 2008-05-27 22:02:07 följande:
    Hejsan brudar!Vad kul att det fanns en tråd för oss som ska gifta oss i oktober. Jag hoppar in om det är ok. Gifter mig den 11 och har smått panik vid jämförelse av "att göra listan" och almanackan. :) Varit och provat kläder idag och hittade MIN klänning. Helt fantastiskt! Har haft lite problem med det för jag ville inte ha en klänning med 8 meters släp att dra omkring i löv och eventuella vattenpölar. Någon som vet hur vädret brukar vara den 11? :)
    Vädret - perfekt den 11 såklart! Gifter mig också den dagen nämligen. Nej, allvarligt talat kan det väl bli precis hur som helst men får väl hoppas att det inte regnar och stormar alltför mycket bara. På sätt och vis skönt när man väljer ett höstdatum, att man inte kan ha för höga förväntningar på vädret. Om man gifter sig mitt i sommaren kan jag tänka mig att man blir väldigt besviken om det inte är fint väder, liksom.
  • snaily

    MrsNorell2b - gifter oss utanför Norrtälje. Där blåser det alltid! Måste också se till att skaffa nåt slags ytterplagg eller schal eller cape eller nånting. Inte så snyggt om man blir helt blå av köld... Kommit ganska långt i planeringen vad gäller inköp av saker, nu klurar jag på festprogram och frisyrer och blommor och sånt så det nästan ryker ur öronen...

Svar på tråden oktober