• AoM

    Camebridgekuren - tråd 10

    Gamla tråden är stängd, här är den nya!

    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.html
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.html

    Joina oss på viktresan!

  • Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10
  • EllaM

    Tack AoM för att du startade nya tråden!

    Ang pris och smak för er nya: Jag tycker det är helt klart prisvärt! Går man på ren kur kostar det (alla tre måltiderna tillsammas) mindre än en lunch ute på stan... Det tjänar i alla fall jag på! Dessutom funkar det verkligen, och bara det är värt varenda krona!! Och smakerna är helt ok, flera är faktiskt riktigt goda. Mycket godare än andra pulverdieter! Sopporna tycker jag tex är godare än varma koppen. Och cappucinon blir jättegod att blanda med kaffe och kakaon är jättegod att blanda ut med rätt mycket varmt vatten.

    2 v på ren kur och 2 veckor på kombinerad funkar nog jättebra! En del klarar länge på ren kur, andra känner att de behöver ta pauser ibland. Prova dig fram! Börja med ren kur och känn hur du känner dig (ge det åtminstone fyra dagar innan du ger upp!) och ta nya beeslut efter varje 2-veckorsperiod till exempel. Jag körde 2,5 v på ren kur och därefter kombinerad (samt i kombination med rent frosseri, haha!). Hade fortsatt längre på ren kur om jag inte skulle på ett event där jag ville kunna äta. Jag tyckte nämligen det gick så bra! Ibland kör jag rent i några dagar, upp till en vecka, ibland kombinerat. Lite beroende på hur jag tycker att det funkar dag för dag med resor och jobb och annat. Var och en hittar ganska snart det som funkar bäst för en själv! Likaså hur det funkar med träning - prova er fram (gå inte ut för hårt bara, utan trappa hellre upp om det går bra)!

    I helgen har jag varit bortrest och haft en riktig ätarhelg. Igen. Har inte vågat vägt mig idag... Men har tagit beslutet att inte köra ren kur nu som jag gjort tidigare efter mina ätarhelger, utan fortsätta på kombinerad. Är ju hyfsat nära mitt mål och tänkte försöka trappa upp träningen istället. Dessutom är det så mycket resor på gång i jobbet, så ren kur funkar inte. Idag har det blivit cappuccino på morgonen och kycklingsoppa till lunch. Nu blir det snart en skaldjurssallad med räkor, kräftstjärtar, ägg, blandade salladssorter, gurka, tomat, sparris och lite avokado. Ingen dressing, utan pressar lite citron över och kryddar med salladskrydda. Sedan lite melon och färsk ananas till dessert. Mums!

  • MyStyle

    Nä, jag förstår dig Jag är likadan
    Men nu är det nya tag igen. Du kan ju äta det nyttigaste de erbjuder imorron.


    AoM skrev 2008-04-07 17:49:30 följande:
    MyStyle*ler* JAg skulle också börja igen efter den tillfälliga pausen men precis som du så gjorde jag inte det. Imorgon ska jag på styling och fotografering, lunch ingår. Vill ju inte komma dragandes med min shake så då känns det onödigt att köra ren kur idag.Fast egentligen är väl mitt argument bara en ursäkt att få äta upp all mat från igår :)
  • Mica o Krille

    Hoppar in här också.

    Åt chips igår.. FYYYYYYYYYYYYY! USCH....... SKIT! Jaja..

  • EllaM

    Men det var förbaskat gott, eller hur!?!
    Mica o Krille skrev 2008-04-07 18:12:11 följande:


    Hoppar in här också. Åt chips igår.. FYYYYYYYYYYYYY! USCH....... SKIT! Jaja..
  • EllaM
    AoM skrev 2008-04-07 15:27:46 följande:
    Vad tror ni blir den största känslan när ni har uppnått er målvikt?
    Vet du, jag tror att första känslan blir "YES!" för att direkt följas av ett "Jaha?? Vadå, ska jag inte vara snyggare nu då?" Jag tror nämligen att jag kommer att bli lite besviken, att jag har alldeles för höga förväntningar på hur jag ska se ut den dagen. Jobbar på det där, så att det inte ska hända (att jag blir besviken alltså).
  • Mica o Krille
    EllaM skrev 2008-04-07 18:13:00 följande:
    Men det var förbaskat gott, eller hur!?! Mica o Krille skrev 2008-04-07 18:12:11 följande:
    JAAAA fy vad gott det var.
  • pallesj

    Hur mycket går man ner på denna kuren och ca hur fort?? Har 10 envisa kilon som jag vill bli av med, även om klänningen blir alldeldes för stor om jag går ner men men hihi

  • AoM

    Jag gick ner 3,9 kg från måndag till torsdag första veckan!


    pallesj skrev 2008-04-07 19:18:42 följande:
    Hur mycket går man ner på denna kuren och ca hur fort?? Har 10 envisa kilon som jag vill bli av med, även om klänningen blir alldeldes för stor om jag går ner men men hihi
  • AoM

    Jag fortsätter på ren kur på onsdag, bröt den i helgen då min sambo fyllde år. Så i helgen blev det kombinerad kur!

    Det första jag märkte efter ngn dag på ren kur var att min mage slutade vara svullen!! Suveränt :)

    Jag har testat vanilj, kakao och kycklingsoppan. Vaniljen var för söt för mig, och kycklingen var väl ok men saknade ngt motstånd.
    Kakaon är toppen, riktigt god tycker jag! Jag mixar den med 3 dl vatten och fyra isbitar.

Svar på tråden Camebridgekuren - tråd 10