• Fru Hilde

    Äntligen fredag del 13!

    YES !!! YES !! YES !!! den lilla oansenliga boken/häftet som jag MÅSTE ha som hjälpreda till min uppsats. JAg hittade den på bokbörsen Den fanns bara som ref ex på UB och ett utlåningsex som givetvis var utlånat... ett litet grönt häfte från 1967, vilken tur att det finns internetbokhandlar.

  • Fru Hilde

    Oj oj, Janos vi ser inte på samma TV-program Jag är ju ingen sjungamedtjej och har bara dåliga campingminnen, samt undviker Lost bara för att alla andra tittar på det

    fast det där med camping är väl en sanning med modifikation. Att tälta ute i vildmark är en annan femma, det gillar jag. MEN... det finns alltid ett stort MEN! Jag har kommit på att husbilssemester nog är fasligt praktiskt om man har barn, så det kanske blir något sånt till sommaren, vem vet Husvagn blir det ICKE... jag har svurit för mycket över husvagnsförare i mina dagar så en sådan blir jag ICKE JAg skulle ju definitivt ligga mitt i vägen för alla andra då, det tar ju ett ta innan man lär sig vara lagom nära vägkanten och de flesta kör för lite husvagn för att hinna lära sid det där gisssar jag.

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2008-04-09 16:59:12 följande:


    O jag ser knappt på tv alls... mest lit enyheter o nån dokumentär.Men att jag är nörd visste ni väl?
    Jadå Anne det vet vi...
  • Fru Hilde

    Gah idag är jag som en döing...
    dottern höll arg låda i sängen inatt. Dvs. skrek som ett argt bi när hon inte fick komma upp. Fasligt envis är hon också för jag lovar att jag är jättekonsekvent. Problemet är att efter en liten stund blir skriet ledset och då inträffar jagärensamångesten. Alltså sitter jag i en fåtölj i hennes rum så hon liksom bara vet att jag är där... det gör jag tills hon somnar. Inatt tog det mer än två timmar Detta var sjätte natten med den här typen av skrik. Jag vet snart inte vart jag ska bli av! Usch ock så tänker jag att hon kanske har magont eller liknande, men jag hittar verkligen inga fel och när hon är vaken så är hon pigg och glad och frisk.

  • Fru Hilde

    BLÄHHH på dig Anne!
    anne på grönkulla skrev 2008-04-10 16:45:25 följande:


    Oj, vad stressigt, stackare.Själv ska jag gå på redig fredagsfest imorrn.
    Säger det igen... fast lite tystare nu... blääh... b-l-ä-ä-h...
  • Fru Hilde

    okidoki här görs en morgonputtis ! PUTT !
    Nu har jag äntligen kört in mig i studiefållan igen. Det tog faktiskt ett tag att få hjärnan att hänga med i svängarna. Trögt som sjutton och inte mycket som jag fått ihopskrivet ännu, däremot desto mer som är läst med anteckningar osv. Jag har börjat skriva någon sorts uppsatsdagbok också för att få språket att rulla lite mer. Jag får så lätt skrivkramp så det är säkrast att skriva för mycket text än för lite

    Näpp. nu vill katten hjälpa till att skriva här mycket intresserad misse faktiskt

    Tack o hej leverpastej. Ha det göttit!

Svar på tråden Äntligen fredag del 13!