Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 4

    En till som hittat hit! Tack tack!

  • Embo81

    Åååå... en annan lundabrud som oxå ska gifta sig den 23 augusti! Vilken kyrka?

    a wife to be skrev 2008-03-28 15:20:41 följande:


    Japp, jag har hittat hit....
  • Embo81

    Anne!
    Vi ska köpa våra ringar på Chrissis, de gjorde även vår förlovningsringar. Vad är det för ring du har spanat in? *nyfiken!*


    AnneiLund skrev 2008-03-30 20:52:31 följande:
    jag vill titta på sundelius och jag vill prata lite med Chrissis....och så har jag och Anja en gång sett en ring worth dying for på Ullners...Men jag ska absolut till Sundelius. Tisdag?Fröken Planera skrev 2008-03-30 20:34:31 följande:
  • Embo81

    Anne

    Vi ska oxå göra om våra förlovningsringar. Den ringen jag har tänkt mig finns i mitt galleri. Skulle jag köpa ringen från engelbrekt skulle den gå på 12000, men här behöver vi bara betala hälften. Nix, vi var inte där i lördags, var det något speciellt då?


    AnneiLund skrev 2008-03-31 08:54:16 följande:
    Kul att höra att det är fler som har positivt att säga om Chrissis!!! Ringen jag har hittat är en Schalin, en ny ring som ännu inte kommit ut i affärerna. Den heter Solvind och är väldigt vacker.....men är kantig så jag måste göra om min förlovningsring! Knappt 11.000 för en vitguldring! Jag måste ju först prova den, den kanske inte är fin på....Vilka ringar ska ni löpa där?Var ni där i lördags?
  • Embo81

    Gabby

    Nä, har inte satt inte om mathias skulle få för sig att kolla i galleriet. Kolla på www.nixa.se bröllop, klänningar med släp, andra raden andra klänningen. Ska in och prova i veckan,s en ska den nog sys in lite, är såklart mitt emellan två storlekar. 36an gick inte att knäppa uppe vid skulderbladen och 38 sitter lite löst..

    Läste att ni hade haft inbrott skittråkigt. Mina föräldra hade inbrott i helgen, med vi satt óch planerade bröllopet som mest..

  • Embo81

    De hade inte förstört något, öppnat lådorna lite fin, vält någon hög med tidnigar så det var inte rotat runt. Någon ringde till polisen i samma sekund som de krossade rutan så de hann inte så röja runt så mycket. Men tyvärr kom de undan, troligtvis några småungar, de lämnde ju avtryck efter sig, så de lär väl ta dem.

    Fröken Planera skrev 2008-03-31 19:54:35 följande:


    Jag ska kolla klänningen sen, men jag tror jag vet vilken det är. Den är snygg. Jo du, vi hade inbrott på nyårsnatten. Vi kom hem efter att ha varit borta i 1,5 vecka hos våra familjer i Blekinge. Du kan tro att man inte hade några problem med att hålla sig för skratt när man kom in i den rensade lägenheten. Dom visste exakt vad som var värdefullt!! Det värsta var nog att de tagit pojkens saker som han sparat ihop pengar till själv., elscooter, bärbar DVD och sånt där. Idioterna hade t om slitit ner 42 tums tv från väggen, så att hållaren gick sönder. Hur tog dina föräldrar det? Många tycker ju det är jobbigt att bo kvar efteråt, me jag blev bara förbannad för att de förstört min semester!!
  • Embo81

    Den är oxå jättefin, stilren! När får du din? Blev så förvånad att de ringde dag, de sa att det skulle ta 14 veckor och den kom efter en månad! Imorgon blir det en tur till kvinnligt under och sen till affären...hihi! Nu pirrar det i magen!
    Fröken Planera skrev 2008-03-31 19:59:04 följande:


    Embo, ja, det var den klänningen jag trodde, den är fin. Man har ju tittat igenom den där hemsidan några gånger. Jag har beställt den som kommer upp på startsidan, den som heter 7534..Jag tycker den är fin, för den är så enkel..
  • Embo81

    Tack! Kände så himla rätt när jag provade den första gången!

  • Embo81

    Håller med Anne! Haha...lätt för mig att säga som inte ska gifta mig förrän i augusti, en hel evighet dit!

Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 4