Varken eller... jag hade tagit ljus choklad... Eller mixat mörk och ljus, men vit choklad gillar jag inte alls, blir illamående av det. Mörk choklad kan bli för mycket även om det är gott...
Så ljus choklad hade jag kört på... Sån där belgisk underbar!
Finns ju speciellt för chokladfontäner...
Sen hade jag kört på jordgubbar, carambole (stjärnfrukt), honungsmelonbitar, färsk ananas, passionsfrukt är ju såååå gott till choklad men lite svårt att doppa *asg*, physalis, dekorativt som sjutton oxå, sen tycker jag att maränger låter utmärkt...
man skulle kanske köra på rosa maränger m jordgubbssmak
mums... (tänker på mitt färgtema även här, haha)
Är det någon som testat fontänerna från coop eller är de ännu inte använda? Skulle vilja veta isåfall hur ni tycker att de fungerar... vill gärna ha chokladfontän vid vår godisbuffé men tänker inte köpa en sån där stor en för flera tusenlappar.