Inlägg från: helene306 |Visa alla inlägg
  • helene306

    Augustilistan del 4

    jizz skrev 2008-05-13 11:49:43 följande:
    Ställer frågan igen
    Tycker du ska köpa ringen oh vigas med den om det är DEN ringen du vill ha! Tänker mer på foton oh "känslan" av att få bli gift. Jag som är sentimental av mig tittar fortfarande på förlovningsringen och är så glad över den. Vigselringen kommer bli likadan. Jag vet att jag själv kommer titta på förlovningsring och vigselringen ett x antal gånger efter att vigselringen väl kommit på mitt finger. Och foto, jag vill föreviga våra händer och då ska de vara "kompletta". Spara till ringen är väl en möjlighet men jag skulle personligen inte vilja göra det, jag vill ju som sagt vigas och få en ring till på mitt finger. Har din blivande sagt att han tycker du ska köpa den tycker jag du ska slå till!

    Hus, ja det kan hända en del, men det kan alltid gå att resonera med banken om det skulle krisa totalt.

    8000:- från guldsmeden tyckte jag lät dyrt. När jag kollade runt i Linköping om arbeten för att få mer stenar osv så varierade arbetet+material allt från 2500:- till 6000:-
  • helene306

    jizz: Kanske uttryckte mig korkat senast, det jag menade med foto var bröllopsfotona och som jag i mitt fall vill jag ha vigselringen med. Tänkte i samma banor för dig när du skrev om du skulle spara till ringen och köpa den senare och gifta dig i förlovningsringen. Vad jag menade med komplett var förlovning+vigselring på på bröllopsdagen.

    Skickade in hindersprövning och efternamn till Skatteverket och lämnade in efternamnsbyte till sonen. Nu är det ur vägen iaf

  • helene306

    jizz: Verkar som det löser sig ändå med ringen. Kul för dig (er)! Ibland måste man ställa lite emot

    Guldsmed, kan inte hjälpa dig, har knappt koll på de här hemma och jag är geografisk idiot

  • helene306

    jizz: Ja, jag är verkligen geografisk idiot Nu är det väl lite bättre men jag har väldigt taskig koll. Vet knapp vad gatorna här i stan heter Det är tur det finns kartor!

    Jag har fått godkänt av Prv så numera heter jag min farmors flicknamn, Löfvendahl. Känns så konstigt att inte heta det jag haft hela mitt liv längre. Sambon byter i samband med vigseln och sonens efternamnsbyte lämnade jag in igår så han byter förmodlien innan. Just nu heter vi alla tre olika

  • helene306

    Var det inte i denna tråden någon länkade en barnkostym från blocket?

  • helene306

    Hittade annonsen på blocket Tyckte det var ett så bra pris, 249:- Tänte vi skulle beställa och se om vi får på vår lille herr lite finkläder. Jag skulle pluggat till omtenta idag, vad har jag gjort?? Suttit här och surfat runt på olika sidor. nu ska jag tvätta håret och bege mig till frissan.

  • helene306

    Hmmmm, fnular på barnkostymen. Sambon ska ha frack, blir det inte dumt och sonen kommer i kostym? (om han nu inte tvärvägrar den)Vad tror ni? Funderar på att leta lite andra finare kläder istället till honom. Vill gärna ha en skjorta med kinakrage (heter det så?) men har svårt att hitta någon.

  • helene306
    jizz skrev 2008-05-15 10:16:14 följande:
    Jag köpe typ "emilskjorta" i vit linne som jag kallar det till mina gossar Dom skulle inte trivas i en kostym en varm (förhoppningsvis) augustidag.
    Ja, det är väl sån med bara en liten "kant" till krage?? En sån är jag på jakt efter nämligen. Hittade en i en svindyr butik här hemma, för stor dessutom och 349:- vill jag inte lägga på enbart en skjorta. Vill inte heller trycka på sonen en varm kostym när jag tänker efter, vill ha honom ledigt klädd och i bra rörliga kläder, för still kommer han inte vara
  • helene306

    jizz: Bra argument för ringen: du kommer bära den varje dag i låååång tid framöver Han skulle väl köpa något till sin hobby? Du kan inte kontra med att han får köpa något mer kanske? Klart du är värd ringen, du är ju hans älskling och du är väl värd det bästa? Smöra på

    Min son behöver nog strl 98. Han kan nog komma i en 92 men det beror helt på hur "stor" storleken är. Hittade idag en jättefin, randig sån skjorta jag vill ha-till bebisar! Typiskt!

    Har bestämt låt till vigseln, "Weddingday" duett mellan Seal och Heidi. Grät en skvätt på vägen hem, helt underbar text så den blir det!

  • helene306

    Förresten, vill du så kan jag ta kort på kläderna.
    Du har inte en åf. i närheten? EXIT hette det som sagt.

    Vad är "en åf. i närheten"? Heter affären EXIT? Jag hängde inte riktigt med.

Svar på tråden Augustilistan del 4