Inlägg från: helene306 |Visa alla inlägg
  • helene306

    Augustilistan del 4

    Tillavila och Helena1978: Välkomna hit!!

    Jag har precis skrivit ut inbjudningskorten och ska upp och göra det sista. Nästa lördag delar vi ut dom till familjen när de är här och resten av inbjudningarna läggs på lådan

  • helene306

    Äntligen är det min tur skrev 2008-03-22 20:15:02 följande:


    OHhh får vi se ett smakprov??
    Jag har inget kort men du kan nog föreställa dig. Jag valde ett ljusgrönt A4, skrev text och ändrade om marginaler och storlek så texten blir mer "avlångt" skrivet på pappret. Nu ska jag vika på 3 och klippa kanterna med en mönstersax. Klart! Adresslapparna är urklippta med samma mönster och de har jag precis limmat på kuverten. Inbjudan blir verkligen enkel och utan kruisiduller, det är mera vi.
  • helene306

    Victorius: Vad härligt att allt blivit klart helt oväntat! Det är sådana tillfällen som är bäst när allt bara blir klart! Inte helt fel när det dessutom var rea, ibland har man tur! Jag köpte också min ring på Albrekts Guld i början av mars.

    bridesilly: Vi kollade med en lokal tryckare här och det blir ganska dyrt när de ska trycka upp liten uppsättning, så vi valde bort det.

  • helene306

    IKEA:s bröllop: Köpte också de servetterna sist och tårtfatet. Så nöjd! Hela serien är jättefin, dreglade lite över den, men ja, vi har.

    Godis: Har vräkt i mig det med och 2 kladdkakebitar. Nu mår jag inte bra och det var inte värt det, men för 1 timme sen satt det fint

  • helene306
    nilia skrev 2008-03-23 14:02:28 följande:
    Ahhr har precis fått veta att vår fotograf har dubbelbokat sig=(Känns inte alls kul.. har mailat honom nu för att fråga vad som har hänt. Men ska ringa när påsken är över oxå. Blir så sur och ledsen. Vi har tom betalat in en avgift till honom så att han ska vara säker på att vi verkligen ska ha honom.. men själva får vi visst ingen säkerhet=(
    Men, fy vad tråkigt!! Hoppas ni får svar på VARFÖr fotografen helt plöstsligt är dubbelbokad! Visste denne inte det när ni bokade?? Hoppas det löser sig!
  • helene306

    Victorius: Min ring är i både rött och vitt guld. I mitten sitter en större diamant med 4 mindre på var sida infattade i vitguld, resten av ringen är i rödguld.

  • helene306

    Budget? Har knappt räknat på var det slutar. Än så länge är vi uppe i ca 7000:-

  • helene306
    jennyfer skrev 2008-03-28 09:34:02 följande:
    Hihi, som gäst gillar jag brudparsdekorationer. Särskilt om bruden och brudgummen inte sitter ihop utan är två separata dockor. Man skulle diskret kunna låna dockorna en stund under kvällen och en engångskamera och fota dem i alla möjliga och omöjliga situationer... Vissa brudparsdockor är helt galna har jag märkt! *visslar och tittar upp i taket*
    Hahahaha!
Svar på tråden Augustilistan del 4