• jizz

    Augustilistan del 4

    16 aug skrev 2008-05-16 11:04:49 följande:


    Jag ska boka manikyr & pedikyr tänkte, men då är det på ett ställe där jag inte har varit innan... hur vet jag att dom är bra?! hmm har ingen lust att gör det en gång innan & lägga 1000 kr... När är "senast" för att skicka in hindersprövningen?
    Svårt det där Finns det något annat ställe som du varit på innan eller vet att någon annan är nöjd med? Hör dig för i bekantskapskretsen.

    Tror inte hindersprövningen tar så lång tid. Jag tänkte skicka in min idag. Många tycker jag verkar få svar inom några veckor.
  • jizz

    16 aug skrev 2008-05-16 12:40:30 följande:


    nä tyvärr, ligger en bit härifrån, finns ingen här som har både manikyr & pedikyr... tack!!Vad har du som nästa sak att pricka av?
    Håller på med lite listor i exel. Vill lätt kunna se och pricka av vad som ska göras och när. Näst ligger nog tärnklänning. Någon som beställt från www.gojane.com ? Letar också caketopper.
  • jizz
    helene306 skrev 2008-05-16 12:42:32 följande:
    jizz: Bra argument för ringen: du kommer bära den varje dag i låååång tid framöver Han skulle väl köpa något till sin hobby? Du kan inte kontra med att han får köpa något mer kanske? Klart du är värd ringen, du är ju hans älskling och du är väl värd det bästa? Smöra på Min son behöver nog strl 98. Han kan nog komma i en 92 men det beror helt på hur "stor" storleken är. Hittade idag en jättefin, randig sån skjorta jag vill ha-till bebisar! Typiskt! Har bestämt låt till vigseln, "Weddingday" duett mellan Seal och Heidi. Grät en skvätt på vägen hem, helt underbar text så den blir det!
    Ja det har jag sagt och visst kunde ha hålla med. Det blir inte många ören per dag om man lever låt säga 60 år till
    Funderar på att säga att jag varje gång jag ser ringen skulle älska honom lite mer vilket i sin tur hade gett utdelning
    Får nog bli romantiskt middag ikväll efter grabbarna grus gått och lagt sig

    Förresten, vill du så kan jag ta kort på kläderna.
    Du har inte en åf. i närheten? EXIT hette det som sagt.
  • jizz
    Humlanhubbe skrev 2008-05-16 16:48:07 följande:
    jag gick o gjorde en provnagel innan jag spikade manikyr,fråga om hon gör såna,annars är det svårt att veta om hon är bra eller ej..16 aug skrev 2008-05-16 11:04:49 följande:
    Åh va bra! Det kan det ju vara värt!

    VILL BARA SKRIVA AV MIG LITE:
    Ska ta detta från början. Köpte ett hus i höstas. I huset fick vi med en del saker bla en gammal tv som mycket väl fungerar.
    För några månader sen gick vår vanliga platt-tv sönder om okänd orsak. Efter lite om och men har vi nu fått pengar för denna tv.
    Jag har hela tiden sagt att vi kan ha den gammla tv:n så länge och köpa en ny tv närmare hösten efter bröllopet för att då använde dessa pengarna till bröllopet. Fredrik sa innan nej till detta. Så idag har vi pratat om att vi skulle köpa en ny tv som i morgon men så nu när vi skulle spika detta så kommer F. och säger att vi lika gärna kan vänta och ta dessa pengarna till bröllopet. Han sa det som så " så slipper du oroa dig för detta älskling" för det har han mycket väl märkt att jag gör (oroar mig över pengar dvs) hela tiden.

    Känns så himla skönt att helt plötsligt få loss nästan 11.000 bara så där. Det är som en vägvält lyftes bort från mina axlar.
    Som sagt, ville bara skriva av mig lite.
  • jizz
    bridesilly skrev 2008-05-16 20:19:49 följande:
    Nåt som jag har retat mig lite på är att vi shoppar en massa saker men allting är till bröllopet så allt fint jag köper får jag inte använda utan bara lägga i sina förvaringslådor tills dom ska användas. Suck. Visst det är till en speciell sak och det kostar mycket att gifta sig jag vet jag vet men.....vill ha råd att gå ut å shoppa mig en massa fint till sommaren men bröllopet går såklart i första hand.
    Åh jag håller med! Så jobbigt att bara stoppa allt i garberoben Skulle så gärna vilja köpa nya utemöbler bland annat men det går ju inte. Önskar oss det i present istället.
  • jizz
    helene306 skrev 2008-05-16 22:27:34 följande:
    Förresten, vill du så kan jag ta kort på kläderna.Du har inte en åf. i närheten? EXIT hette det som sagt. Vad är "en åf. i närheten"? Heter affären EXIT? Jag hängde inte riktigt med.
    Åh förlåt, var otydlig. Återförsäljare
    Tror inte (eller har iallafall) inte sett en affär som heter EXIT. Brukar finnas hos barnklädersaffär som har blandade märken. Ville du att jag tog kort?
  • jizz

    16 aug skrev 2008-05-16 21:16:46 följande:


    jizz: ja jag har, fin klänning, men alldeles för stor, men jag & en kompis räknade väl fel?! Men fin är den!
    Snälla berätta, vilken klänning? VIlken storlek drar du eller din kompis (som det nu var som skulle ha klänningen) i vanligt fall. Vilken storlek beställde ni?
  • jizz

    Någon som vet vart man kan köpa sånna där id-brickor eller vad dom nu heter på nätet.
    Sambon vill inte ha en ring till men gärna ett sånnt i kedja runt halsen som minne.
    Har ju en guldaffär i närheten men dom är svindyra.

    Har hittat en annan ring, norrsken serien solsken tro jag den hette. Någon som vet vilken jag menar?

  • jizz

    Miss Blue skrev 2008-05-18 20:24:36 följande:


    Halloj, här har det varit bra aktivitet ser jag!Har varit magsjuk och inte haft såå stor lust att surfa på BT precis.....bättre nu jizz - hur har det gått med ringen?? *nyfiken*
    FY för magsjuka

    Har väl landat från mina rosa fluffmoln och kommit ner på till verkligeheten
    Då det är sambon som ska betala (han vill det) så tycker han givetvis det är för mycket pengar. Han känner att det är för mycket pengar. Själv håller jag givetis inte med fast som sagt inte mina pengar.
    Kikar runt lite på nätet för att hitta en annan ring som ligger på max 5000-6000 vilken han anser är rimligt men hittar inte någon som jag tycker om.
    Ska till Växjö på onsdag med min tärna och spana och prova då.
    Usch, jag ville verkligen ha min favvisring lite deppad.
    Kan ju påpeka att min mamma och pappa även dom tyckte det var för mycket pengar för en ring. Mammas kommentar "Det är ju ändå bara en ring" gjorde mig lite ledsen faktiskt. Fast visst har hon en poäng i det.
Svar på tråden Augustilistan del 4