är intresserad av recept framförallt mängden då för kycklingen och fläskfilen, vi blir ung 50 pers nämligen och jag tycker det är sås vårt att beräkna hur mycket amn ska göra av varje, vill ju inte ha för lite men inte allt för mycket heller för det känns också onödigt.
hur långt innan gjorde du maten?
LloveC skrev 2008-03-11 16:43:15 följande:
Vi fixade maten själva till 50 personer (men hade nog räckt till det dubbla ), gick smidigare än jag trott
faktiskt.Vi hade:kräftröra på bröd till förrätt, den köpte vi färdiggjordbuffe med potatisgratäng, kall marinerad kycklingfile, kall marinerad fläskfile och rökt fårfiol.till det serverades sallad, såser, grissini, ostar och oliver mm.Det blev jättegott och var inga som helst problem att laga allt bara man tog lite hjälp av föräldrarna Vi hade ingen efterätt utan bara kaffe och after eight, och senare på kvällen serverades tårta.