• grabbarna

    ny övikstråd

    nepp det är dåligt med svar men vi har ju ganska lång tid kvar, folk brukar ju ringa i sista minuten, vi har tänkt som så att dom som tar emot osa är dom som ringer och kollar med dom som inte hört av sig, skönt att slippa det själv känns ju lite som att man tigger..har du hört nåt mer om klänningen?

  • grabbarna

    har inte en susning faktiskt har fått en skiss dock men har inte hört nåt mer

  • grabbarna

    stekpannebröd

    6 dl filmjölk eller mild youghurt
    1,5 dl sirap
    5 tsk bakpulver
    2 tsk salt
    1,1 kg finax mjölmix (röd)

    blanda alla ingredienser i en assistent lämna lite mjöl dock och tillsätt det bara om det behövs.Kör degen tills den inte är kladdig och låt vila i 5-10 min (fungerar även med en kraftig elvisp) Degen kan gärna vara lite kladdig men tillsätt inte mer mjöl föränn vid utbakningen för annars blir det för torrt.

    dela degen i små bitar och kavla ut tunnat och avsluta med kruskavel

    med detta recept kan man göra både hårt och mjukt tunnbröd, kavla ut ganska tunt även för mjukt bröd för det sväller lite när man gräddar. för hårt bröd kavla ut tills det jättetunnt och grädda lite längre än om du gör mjukt, lägg sedan det varma brödet över en skål eller glas om du vill göra en tunnbrödkorg lägg även en skål elt glas över annars hålls det inte kvar och låt stå, det blir ganska skört så gör många i reserv.

    när du gräddar i stekpannan och gör mjukt så grädda inte för hort då blir det segt och halvhårt vilket inte är gott, lite brunt på topparna bara.värmen och hur länge får man anpasa efter sin egen spis.

    lycka till

  • grabbarna

    det står stilla just nu...... har fortfarande inte hittat någon som kan fixa håret eller göra tårta..har lite på G om tårtan dock men håret är det värre med eller visst jag kan säkert få en tid hos någon i stan men det försvinner ju så mycket tid om jag ska fara in dit och jag vägrar stressa på min bröllopsdag.

    är hela två! par som osat *kors i taket* men det ena paret är dom vi var säkra på inte skulle komma så det var ju kul att dom faktistk svarade ja.

    fick deklarationen idag och får tillbaka lite på skatten vilket känns bra inför alla utgifter

  • grabbarna

    nu är frissan bokad.mycket dyrare än jag tänkt men vad gör man inte! man måste ju få det gjort och jag har klippt mig där förut och det är ett av dom få ställen jag provat där jag faktiskt varit nöjd med klippning efteråt, dumt eg att jag hoppat runt och bara gått dit ibland istället för att gå dig jämn iom att jag tycker dom gjort bra jobb

    men det kostar 2000:- och då har vi en träff veckan innan....hade tänkt mig kanske 1200:- men,men jag får ju tillbaka på skatten men shit vad pengarna rullar....

  • grabbarna

    hur mycket kommer ni betala för håret förresten? hur gör ni med sminket?

  • grabbarna

    snabba kast men jag frågade en tjej på jobbet som är frissa i grunden om hon skulle vilja hjälpa till och hon jättetaggad, hon ville dock se frisyrförlag först innan hon svarade helt säkert så hon vet att det är nåt hon känner att hon verkligen klarar av men jag ska ha sån lätt uppsättning så jag tror inte det är nån fara

  • grabbarna

    1 st kökspersonal klar.men tyvärr verkar dom två andra tilltänka vara upptagna just det datumet så nu måste jag komma på två nya.

    ja huga då nog har man göra så att det räcker

  • grabbarna

    kul skönt att ha det klart.
    FruT 080808 skrev 2008-04-07 09:28:34 följande:


    Nu har vi toastmaster/värdparDet blir svärmor som får stå för den biten. Hon har så många bra ideer så hon kommer nog passa perfekt!
    igår fick vi två extra gäster på gästlistan..mina kusinbarn är hemma och hälsar på sin mormor och morfar (min moster) ngr veckor i sommar och ville gärna följa med och vi har visserligen sagt att inga utöver dom vi bjudit får komma om någon frågar men här känns det som en självklarhet att göra ett undantag, dom förstår och pratar svenska men jag ska ändå göra festhäftet (till bara dom två) på engelska och svenska, det blir nog roligare för dom i längden. har bara träffat dom 2 gånger och senast för 5 år sedan (dom är 15 och 17) så det är ju skoj att dom vill följa med)
  • grabbarna

    vad trist det är med folk som inte osar i tid...vi har bara fått in två osa men vårat datum går ju inte ut föränn i juni men ändå man måste liksom inte ringa sista dagen

    vi har inte hört våran musiker ännu så jag vet inte om han låter bra eller inte men han har tränat in dom två låtar vi är intresserad av.

    hade jag en gäst som jag visste sjöng bra skulle jag absolut fråga det tror jag många känner som ett hederuppdrag.

Svar på tråden ny övikstråd