• PN78

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    Såg att tråden stängts, får se ifall jag är först med att starta en ny :)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..
  • batwomen
    Pecha skrev 2008-04-10 20:04:11 följande:
    [citat]
    Vi var igår och tittade på druidgården som vi har prel bokat. Och jag blev glatt överraskad!!! Jag hade ju fått bilder tidigare och var lite skeptisk men nu känns det jättebra.

    Bra att du tycker det. Vi ska oxå vara på druid gården. Vi har inte varit o tittat ännu.
    Jag har inte sett några bilder och bara hört att lokalen är mörk så känns det inte så roligt. Kul med posetiva reaktioner från dig
  • Filifjonkan2

    batwomen: vi ska vara i bygdsiljum....siljegården

    nu har jag skickat in hindersprövningspappret samt namnbyte på mig och sonen

  • Nomea

    Vi har bokat ett band till våran fest! Eller, ja... Min pappa har gjort det och han ska betala! Kul!

  • 18maj

    Nomea - vad blev de tför band? Vi är ff i valet o kvalet om hur vi ska göra med musik till festen och tar tacksamt emot tips!

  • brud070719

    Hej allihopa!

    Tänkte kika in och presentera mig i er tråd. Jag heter Anna och bor i Umeå och ska gifta mig den 19/7 med min sambo Johan (jag vet skrev fel år på nicknamnet :D)
    Dock ska jag inte gifta mig i Umeå. Jag kommer från början från småland så vi ska gifta oss i min barndomsstad Nybro. Eftersom vi ska bo här uppe så har den blivande maken gått med på att vi ska vigas där nere .

    Det är en spännande resa den här planeringen

  • kaifas

    här händer det inte mycke. I dag funderade jag om man kanske skulle vänta ett år.Just nu vet jag inte vart jag ska börja , snart är det aug månaderna går så fort. Ska till turkiet nu i maj, det är så mycke. Alla barnen ska ha sommar kläder, orkar snart inte tänka.Ville bara skriva av mig lite. :)

  • 18maj

    Kaifas, du verkar ju ändå hunnit långt i din planering!?

    För egen del så började vi väldigt sent med planeringen, men då har vi två delar oxå.... Vigsel i samban dmed dotterns dop i mitten av maj (för släkten), och sen festen (för vännerna) i september. Det här bestämde vi i slutet av februari, så vi är oxå sen i starten. Men vi ska inte "övergöra" det hela hade vi tänkt. Men det är klart, ju mer man läser här på BT desto mer ideer får man... Lite på gott o ont!

    Turkiet lät dock härligt! Kanske är den kick du behöver för att laneringen ska lossna!?

  • kaifas

    JO jag har kommit ganska långt i planeringen, men det är så mycke kvar. Barnens kläder ( dom äldre vill stå med oss där fram, dom är 12 & 14 år) . Sen kostar allt så mycke, önskar att jag var ekonomiskt oberoende.I bland skulle jag vilja åka och gifta mig i hemlighet. Vi har inte tänkt ha något stort bröllop vi blir ca 40 + barn för dom som vill ha med sig dom. Det är faktiskt smart att gifta sig samban med dop, varför gjorde man inte det själv??

  • Nomea
    18maj skrev 2008-04-12 20:13:44 följande:
    Nomea - vad blev de tför band? Vi är ff i valet o kvalet om hur vi ska göra med musik till festen och tar tacksamt emot tips!
    Ja, du... som det verkade i går: Spritney Bears om nån har hört talas om dom?
    Men det är min pappa som bokat dom, och nu så verkar han lite osäker om vi skulle ha dom... så vi får se...
  • Nomea
    brud070719 skrev 2008-04-12 20:19:19 följande:
    Hej allihopa!Tänkte kika in och presentera mig i er tråd. Jag heter Anna och bor i Umeå och ska gifta mig den 19/7 med min sambo Johan (jag vet skrev fel år på nicknamnet :D)Dock ska jag inte gifta mig i Umeå. Jag kommer från början från småland så vi ska gifta oss i min barndomsstad Nybro. Eftersom vi ska bo här uppe så har den blivande maken gått med på att vi ska vigas där nere .Det är en spännande resa den här planeringen
    Välkommen!
Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..