• brud070719

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    Hej allihopa!

    Tänkte kika in och presentera mig i er tråd. Jag heter Anna och bor i Umeå och ska gifta mig den 19/7 med min sambo Johan (jag vet skrev fel år på nicknamnet :D)
    Dock ska jag inte gifta mig i Umeå. Jag kommer från början från småland så vi ska gifta oss i min barndomsstad Nybro. Eftersom vi ska bo här uppe så har den blivande maken gått med på att vi ska vigas där nere .

    Det är en spännande resa den här planeringen

  • brud070719

    Jag har äntligen fått tag på en solist! Verkligen inte det lättaste..
    Vi har valt två sånger: Du är allt och Kärleken förde oss samman. Sen ska vi ha ett trumpetsolo "What a wonderful world", tror att det kan bli ganska mäktigt.

    Ska även ha trumpet i utgångsmarschen för vi tänkte ha "All you need is love" då.

    Hur tänker ni andra?

  • brud070719

    Har fått svar från Millys nu. De hade gett mig fel nr. Min klänning skulle skickas idag. GUD! så skönt!

  • brud070719

    GRATTIS OLGSOF! Gud så underbart! Hur var det? Det känns fortfarande som en dröm för mig att jag snart kommer att stå brud...

  • brud070719

    Åh, jag har fått hem min brudklänning! Den är ännu finare än på bilderna. Jag är verkligen supernöjd . En chansning att beställa från Kina, men den gick hem .

    Intressant att Plus har bröllopsspecial. Det får man ju inte missa!

  • brud070719

    Japp det är den som är på kort i mitt galleri. Den är faktiskt ännu finare i verkligheten! Kan verkligen rekommendera att beställa från Millys. Det tog ca 1,5 månad att få den. INte farligt tycker jag och sen är den otroligt välgjord. Enda "problemet" vi hade igår är hur vi ska få upp släpet till dansen. Känns jobbigt att ha det runt armen. Men efter mycket om och men kom vi på att vi kunde knyta upp det och sen sy några små stygn när det är dags att slå klackarna i taket

  • brud070719

    Hej
    Måste passa på att tipsa om den bästa präst jag har träffat hittills, nämligen Lisa Tegby. Vi hade henne när vår dotter döptes och jag tycker att hon var fullkomligt underbar. Om vi skulle ha gift oss i Umeå så hade jag utan tvekan valt henne!

    Måste även berätta att jag fick reda på att vår präst som vi ska ha i Nybro är bög. Tycker faktiskt det är riktigt kul INte varje dag man träffar på en präst som är det!

    Jättefin klänning förresten!!!

Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..