• Munchkin

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    18maj skrev 2008-03-30 21:52:24 följande:
    Ah! Paniken kommer krypande - hur gör ni med solosånger i kyrkan? Tips önskas!! (Har inte kommit till skott om detta ännu, och nu börjar det onekligen brännas!!)
    Vi har samma problem vi så jag ser med spänning fram emot tips jag med :)
  • Munchkin
    Camsan skrev 2008-04-04 08:18:36 följande:
    Problemet är att jag tror inte att det hinns med att köpa från kina. Vi gifter oss den 28/6 och det blir ju så här när man går från borgelig vigsel med 2 vittnen till kyrka och hela kittet Ska iaf på Stallet i em och kolla.Har hittat en superfin klänning på änglalikt (supertrevligt tjej och bra service) som gick på 3000 kr dock så måste jag gå ned ännu mer i vikt för att den skall passa. Har gått ned 12 hittills så det är iaf 8 kg kvar.
    Min klänning tog ca 1 månad från det att de började sy den tills dess att jag hade den hemma.....
  • Munchkin
    Nomea skrev 2008-04-05 09:07:05 följande:
    Det gick fort! Men visst brukar dom säga/skriva 3 månader?
    Jo det tar i en del för oförutsedda händelser, men jag har just vbeställt en klänning till från samma ställe, dock ingen brudklänning denna gång ( har ju redan den vakraste av dom alla;)) utan en klänning jag ska ha på ett par kompisars bröllop i början av juni och beskedet jag fick var att det skulle ta ca 25 dagar att göra den :)
  • Munchkin
    Camsan skrev 2008-04-05 22:50:34 följande:
    munchkin: Från vart beställde du den då?
    jag beställde från www.1koo.com. de var jätte hjälpsamma och hade bra mejlkontakt, plus att klänningen som sagt kom tokfort och den var superfin :) Finns på bild i mitt galleri
  • Munchkin

    ina ina skrev 2008-04-06 10:21:16 följande:


    Mina skor kom i fredags, storleken passade så nu hoppas jag inte klacken är för hög för klänningnen bara, har ett par andra skor i reserv isf Lagt in bilder i galleriet om ni är nyfikna
    Du måste göra ditt galleri öppet för allmänheten för att vi sak kunna se det :)
  • Munchkin

    ina ina skrev 2008-04-06 12:16:23 följande:


    Nu så
    Snygga skor
  • Munchkin

    ina ina skrev 2008-04-06 18:16:05 följande:


    Köpte dom på E-bay
    E-bay är ett bra ställe, där köpte ja mina skor jag ska ha till bröllopet också
  • Munchkin
    batwomen skrev 2008-04-08 17:40:16 följande:
    Munchkin. Vad tyckte du om kvalliten på din klänning? Jag är sugen på att beställa från Ikoo men lite feg...Jag har aldrig beställt något på nätet förutom HM, men det räknas inte .Hur funkar betalningen? Jag har inte visa kort utan bara vanligt betalkort. Funkar det ändå?
    Jag tycker att kvalitén är toppen, precis som på vilken brudklänning i stan som helst, brodyr och pärlor ser ut att sitta som berget ( har inte slitit i det *S*) Jag betalade via paypal, men de kun de ta emor pengar via western union också om man inte har eller vill skaffa PayPal. Western union har de ner epå Forex om man ska betala med det :)
    Man betalar i förskott och så fort de fått betalningen så sätter de igång med klänningen.
  • Munchkin

    Jag funderar över solist till kyrkan....vart får mantag i en sån till en bra peng? *S*

    Jag ska göra hår/make up och naglar hos Salong Liss i Holmsund, de skulle ha 2200:- för hela paketet och det tyckte jag var ett bra pris med tanke på att hos de flesta får man betala det priset för enbart håret.

    Vi ska ah både bubblor och ris på bröllopet, satt igår och knöt fast rosetter i locket på flaskorna *S* Vi besställde från calligraphen, flaskor som ser ut som små provrör nästan, tyckte att de var de som var finast av dom jag sett. Framför allt var de väldigt lätta att öppna, jag har fått prover på bubblor från bröllopsbubblor på olika mässor och har lyckats få 3 olika laskor och alla 3 är skitsvåra att öppna, kan riktigt se hur gösterna spiller allt på sig istället......Calligraphens var dyrare men det var de värda med tanke på att de går att öppna utan hemliga koder osv *S*

  • Munchkin

    jag måste bara komma fram till hur jag vill ha håret med...kan vara en fördel att ha det klart innan man ska till frsiören kasnke *S* Nu har jag iofs tills den 18/6 på mig innan jag ska dit på konsultation men ändå *S*

Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..