• Munchk­in
    Äldre 10 Mar 21:40
    61127 visningar
    547 svar
    547
    61127

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    Jag tyckte väl att det var bra länge sen nån skrev nåt i andra tråden...har ju sin logiska förklaring då *S*

  • Munchk­in
    Äldre 11 Mar 21:07
    #18
    batwomen skrev 2008-03-11 20:57:47 följande:
    Nyfiken fråga/tips snälla.Hur ska ni duka borden?Jag har en fundering om att ha korta roser i ett glas som det är stenar i botten på. men det är allt, sen då??? Jag måste få ideer.Löpare var det någon som skulle sy hur hade du tänkt det? 1 löpare per par? Vad göt du av alla löpare sen då. jag skulle få 40 löpare.... Sälja vid utgången eller Hur har ni tänkt att göra med det som ni har miljoner ex av sen?Ingen som gifter sig före mig som ska ha aprikos/orange el grått som färg och vill bli av med lite dekor? haha... snåltarmen lyser igenom Roliga ideer på plaseringskort? jag gillar att texta, tror att jag ska försöka fixa stenar att skriva på men jag vet inte om det går, någon som provat?
    Vi ska ha löpare på borden, tänkte göra långa löpare som räcker från ena änden av bordet till den andra ( vi ska ha E bord) så det blir totalt 4 löpare för oss...funderar på att vara lat och antingen limma aknsterna eller använda viselin till dom *S*
    Sen ska vi ha ljus på borden, och eventuellt lite smådekorationer.
    Karafferna jag köpte på IKEA ( ja egentligen är de vaser) har jag redan lyckats sälja vidare till en tjej här på BT som gifter sig i augusti :)
  • Munchk­in
    Äldre 12 Mar 19:07
    #27

    jag har beställt i stort sett alla dekorationer och tyget jag ska sy löpare av via nätet...Umeå suger verkligen vad gäller dekorationsmaterial osv :(

  • Munchk­in
    Äldre 17 Mar 19:52
    #89

    Vi ska också ha datorn som dj, håller på och försöker komma på bra låtar...det är skitsvårt ska jag be att få tala om *S*

    Idag kom min klänning från Kina, den är såååå fin :D Jag är så glad, den passar perfekt, ska bara fixa en underkjol och en bh så att inte överdelen åker ner *S* Tror inte den åker ner helt men den glider litegranna.

  • Munchk­in
    Äldre 17 Mar 20:56
    #91

    Hade inte kameran dött och ALLA batterierna varit urladdade hade det redan legat ett foto i galleriet *S* har ingen helfigurspegel så det hade varit kul att få se helheten själv också *S*

  • Munchk­in
    Äldre 18 Mar 18:56
    #99
    Nomea skrev 2008-03-18 10:51:48 följande:
    va kul!!! Är nyfiken som tusan här! Själv så var jag o provade på Högtidskläder och hittade DEN klänningen! Den satt som ett smäck och jag kände att det bara måste vara den här jag ska ha..! Den va alldelens för dyr för våran budget... men visst är det viktigare att man känner sig fin på sin stora dag?
    Du har ingen bild av klänningen då? För i så fall kan du ju få den sydd i Kina precis som min, för en spottstyver...tror min gick på 1250:- inklusive frakt :D

    HAde tänkt lägga upp bilder på min klänning idag...men tror ni inte sambon håller på och meckar med sin dator så då går det inte eftersom min mer bara är en basic dator med skärm och tangentbord...och internet ;)
  • Munchk­in
    Äldre 19 Mar 19:15
    batwomen skrev 2008-03-19 12:26:13 följande:
    Hur gör man då? Vilket företag? adresser tack om du har. Jag är sugen på en "kina" klänning men för feg att beställa då man inte kan prova först.
    jag beställde min från 1Koo (www.1koo.com) hade hittat en bild på en klänning i en tidning som jag föll pladask för så jag letade upp de som tillverkade klänningen på nätet, kopierade bilden på klänningen och mejlade den till 1Koo och frågade om de kunde tillverka den åt mig, och även göra en liten ändring, och vad priset i så fall skulle bli. Jag fick svar snabbt utav dom, och det var inga problem, och dessutom ca $100 billigare än på Milly bridal dit jag också hade vänt mig för pris.
    Klänningen kom som sagt i måndags och den sitter som gjuten, jag är toknöjd.
    Och nu finns det en bild i mitt galleri för alla nyfikna ;)
  • Munchk­in
    Äldre 20 Mar 17:13
    Nomea skrev 2008-03-20 07:29:15 följande:
    Det va där jag hade tänkt köpa klänning först... Varför ska man vara så dum att gå o prova??
    Haha ja jag har inte satt min fot hos nån som säljer klänningar, lika bra det kasnke *S* fast nu måste jag ta och hitta nån som hyr ut underkjolar så att klänningen sitter perfekt :)
  • Munchk­in
    Äldre 22 Mar 16:58

    Är det nån som vet vad det kostar att hyra väst och plastrong?

  • Munchk­in
    Äldre 25 Mar 07:54
    butterfly0725 skrev 2008-03-24 22:28:33 följande:
    munchkin: kommer du på tjejmiddagen på lördag?
    jajemen det gör jag :)
Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..