• Camsan

    Umeåbrudar 2008 fortsättning..

    Jag är oxå en umebrud som skall gifta sig i sommar så jag hoppas att det är okej att jag hoppar in här.

    Är det någon som har koll på vart man ev kan hyra porslin?

  • Camsan

    Ibland så har man sån tur. Igår erbjöds sig en kompis sambo som är kock att laga maten till bröllopsfesten till självkostnadspris. Detta skulle de göra som bröllopspresent till oss.

    Det börjar hända lite nu. Prästen är bokad så det blir kyrkan nu. Vi gick från en väldigt enkel borgelig visel med 2 vittnen till kyrkan och alla inbjudna dit .

  • Camsan
    Nomea skrev 2008-03-30 14:02:19 följande:
    Härligt! Känns det bra med ett stort bröllop då? Jag tänkte eftersom att ni inte planerade det från början...?
    Jodå, det känns bra. Det var mest för att sambon ville ha det borgeligt. Men det känns som att detta händer 1 gång i mitt liv och då kan vi lika gärna göra det ordentligt. zjättepråligt, det är inte våran stil med t.ex. färgteman osv. Sambon vill gå dit i sin kostym och det får han göra, jag skall bara köpa en ny snygg skjorta Han måste ju få känna sig bekväm. Så jag satsar inte på att bli en bridezilla
  • Camsan

    Köper ni era klänningar?

    Finns det några andra ställen i stan förutom änglalikt, Golden Exictens som hyr ut. Tycker att det känns alldelens för mycket att lägga ut för att köpa en klänning.

  • Camsan
    Filifjonkan2 skrev 2008-04-03 10:14:34 följande:
    jag köpte min klänning... på högtidskläder 3200 betalade jag
    Det är ju vad det kostar att hyra ungefär Hittade en kanonfin på Högtidskläder men den gick på 9000 kr vilket är alldelens för dyrt..

    Någon som har erfarenhet från att köpa från Tradera?
  • Camsan

    Problemet är att jag tror inte att det hinns med att köpa från kina. Vi gifter oss den 28/6 och det blir ju så här när man går från borgelig vigsel med 2 vittnen till kyrka och hela kittet Ska iaf på Stallet i em och kolla.

    Har hittat en superfin klänning på änglalikt (supertrevligt tjej och bra service) som gick på 3000 kr dock så måste jag gå ned ännu mer i vikt för att den skall passa. Har gått ned 12 hittills så det är iaf 8 kg kvar.

  • Camsan

    Åh herregud, vad har jag gett mig in på!!!!

    Satt och lyssnade på www.kyrkomusik.se för att funderar på vad vi skall ha för ingångs musik och utgångsmusik. Nu sitter jag här och storbölar, snoret flöder och tårarna sprutar... Måtte det inte bli så här när vi skall gifta oss

  • Camsan

    Ja, jag hittade ju min klänning på högtidskläder och när jag velat klart (den gick på 9000) och skulle prova den igen och köpa den så var den såld samma dag som jag gick dit.. Så nu står jag här utan klänning igen.. *suckar*

    Att det skall vara så svårt att hitta en halterneck med korsettsnörning..

Svar på tråden Umeåbrudar 2008 fortsättning..