• starchick

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Avil, jag tycker inte det låter som att du alls behöver gå ner i vikt 165 och väger 54? Det är ju perfekt! Själv är jag 159 och väger 64, g´fast jag är inte "tjock"
    Detta var alltså inte mening att vara en "pekpinne" bara en notering av mig som tycker att du låter smal


    avil skrev 2008-03-13 07:15:30 följande:
    jag åt dessvärre några godiasr igårkväll med..då mannen satt å åt.Men slet mig relativt snabbt o gick o tog en grovmacka istället med bara lite kaviar på.Så jag hade något att knapra på!Hm.Jag är ca 165 cm.Vägde nu på morgonen 54,0.MEN jag väger alltid ca 54,6 el mer på kvällen.Jag gick ner ett par kilo så bra o fint,NU verkar jag ha stannat.Går inte heller ner mer än till ca 54,6.Vägde 56,6 då vi köpte vågen för ett par månader sen)Men jag har ju dock inte ändrat SÅÅ mycket i min kosthållning-kanske får ta hårdare tag?ELLER så kanske nån av er har ett bra tips på någon slags "byxgördel" som är bra o bara håller in en sladdermage bra-för i så fall behöver jag inte gå ner alls ..
  • starchick

    Jag har typ 4-5 kg kvar! är 159 lång och väger 64. Skulle helst vilja väga 55 men 59 går lika bra, bara så jag kommer i mina gamla jeans! tränar en hel del och har 1 ätardag i veckan! Och det funkar! Dock har det inte märkts så mycket på vågen(började på 67 i januari) men det märks mycket på kläderna! =)))

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??