Inlägg från: blivandefrularsed |Visa alla inlägg
  • blivandefrularsed

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Jag och tärnan skrev på ett kontrakt på nyår. Inget godis eller glass, fika en gång i veckan, skräpmat en gång i månaden och ingen läsk. Det har gått bra! Trots mycket sötsug.... Vi skulle också träna minst tre gånger i veckan och det började bra. Kom igång! Men, sen åkte jag på en höftinflammation och hade skitont och fick sluta att springa och gå. Så irriterande och frustrerande!! Först den här veckan har jag kunnat börja igen.

    Löftet gäller till påskafton.

    Målet var att sluta småäta, vilket ju har funkat. När vi får börja äta sen blir det bara godis på helgerna.

    En annat mål jag hade var att få igång träningen, vilket ju gick sådär..men jag hoppas att inflammationen är borta nu så jag kan ta tag i det på riktigt igen. Är fortfarande motiverad!

    Ett tredje mål är att få bort mina kärlekshandtag, dvs jag vill inte att magen ska puta så i min tighta brudklänning...

    Eftersom vår våg är trasig kan jag inte väga mig och se nåt resultat. Mätte däremor magen och tror att jag har minskar 5 cm. MEN, det är jättesvårt att veta om jag mäter på exakt samma ställe varje gång. Så jag kan lika gärna inte ha minskat något alls. Och när jag ser mig i spegeln tycker jag ibland att jag ser lite lite smalare ut och ibland tycker jag att det inte är någon skillnad alls.

    Blir lite sugen på att köpa en våg nu när jag läser här om allas mått och minskningar. Bra jobbat!!

  • blivandefrularsed

    Man måste få unna sig något ibland också och när det bjuds känns det trist att säga nej. Tycker inte alls att du har dålig karaktär. Det hade du kanske kunnat haft om du åkt till ICA och köpt en påse med tio stora bullar och stoppat i dig

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??