Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*

    Schükano, tack för tipset. Blev en en bh på Change igår. Var ju superbra ställe, fick hur bra hjälp som helst.

    avil det är nog bara att ge sig ut och leta. Är nog väldigt olika från person till person vad som passar. Sedan är det skillnad på storlek när man köper axelbandslöst. Jag har i vanliga fall 80 C-D, igår köpte jag 75F.

  • lanovia 08

    Troll1, tycker erat schema ser bra ut. Vi har bara pratat om det lite preliminärt ännu men då såg det ungerfär likadant ut.

    Höstbrud 2008 måste bara lite nyfiken fråga hur långt har du gått nu? M.a.o när är barnet beräknat?

  • lanovia 08

    Välkommen gottelina


    gottelina skrev 2008-04-06 12:56:58 följande:
    Hej! Jag vill också vara med. Jag och min underbare blivande gifter oss 080927.
  • lanovia 08

    ok, vad spännande! Hoppas illamåendet ger med sig snart!

    Höstbrud 2008 skrev 2008-04-06 21:29:44 följande:


    beräknat till den 23 November så jag har idag gått 7 fulla veckor...men det finns en liten möjlighet (kanske)att jag gått lite längre, typ 10 fulla veckor. lanovia 08 skrev 2008-04-06 11:04:49 följande:
  • lanovia 08

    Jag också! Fattar inte varför man skall ha dessa hemska drömmar!
    Allt från att inte ha bokat någon frisör till att helt missat att planera festen har jag nog lyckats gå igenom i mina drömmar. Och 5 månader kvar...

    Snart fru Wennerström skrev 2008-04-06 12:02:12 följande:


    hehe ok, var det en bra dröm?Själv drömmer jag bara hemska drömmar
  • lanovia 08

    Ja man skall nog akta sig för att få en allt för lång middag. Vi var på ett bröllop i somras där middagen höll på ca 6-7 h. Visst det var en trevlig fest, men när sittningen väl var över då var det ju ingen som orkade något mera. De flesta var trötta och gick hem. Utan alkohol och suttit från ca 17.30-24 då är det faktiskt svårt att få igång dansbenen. (därmed inte sagt att jag är anser att det måste vara alkohol på bröllop).


    Troll1 skrev 2008-04-06 11:32:47 följande:
    Ianovia08: Vad bra! Det är lätt att middagen bara liksom håller på i all oändlighet. Nu är det iofs bra med buffé tycker jag, men jag vill ju att mina föräldrar ska orka vara med åtminstone till brudvalsen...
  • lanovia 08

    Häftig bil, Wennerström!!!

    Vi hade tänkt att åka i våran köra Ford Mondeo. Men då kom sambons ingifta farbror och frågade om vi inte ville åka i hans amerikanare istället. och tja... inte säger vi nej inte!

  • lanovia 08

    Ojoj vilken ångestnatt, hela bröllopet gick åt skogen inatt. Jag kom för sent till frisören, pga detta hade vi inte ens kommit till fotografen ännu när vigseln skulle börja. Av någon anledning hade vi till på köpet flyttat bröllopet till en annan ort längre bort.
    Av någon annan anledning skulle helt plötsligt pappa lämna över mig ikyrkan. Men han kom i kostymbyxor och en gammal slitet jobbartröja. Han började dock fundera på att gå o köpa en skjorta precis innan vigseln (som vi ju redan var försenade till). Nej usch vilka drömmar.

    Min samob började i morse fundera på om vi borde ställa in bröllopet. Han tyckte inte det lät bra med alla mina ångestdrömmar.

  • lanovia 08

    ja jättefina inbjudningskort. Fint namn du har också Fröken Förväntan.

  • lanovia 08

    Japp samma vackra namn.
    Hade ju varit bra om det fungerade så.

Svar på tråden SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*