Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*

    Den heter Den här stunden. Vet inte vem som ursprungligen sjunger den. Men vill du höra den finns den på www.mirjaqee.com Där finns även texten.


    linil skrev 2008-04-21 22:33:50 följande:
    lanovia 08 skrev 2008-04-17 08:05:46 följande:
    vad heter låter " from this moment" på svenska och vem sjunger den?
  • lanovia 08

    Troll, fina inbjudningskort

    Ja det var väldigt vad många vi var som gifter oss i göteborg just 6 sept. nu gifter jag mig iof inte här, flyr stan den dan.
    Skonie jag kan tyvärr inte tipsa dig, har inte riktigt koll på blomsteraffärena i stan.

  • lanovia 08

    Nä tyvärr är det svårt att pricka in en dag då alla kan. Flyttar ni på bröllopet är det bara någon annan som är gravid eller inte kan komma av någon annan anledning. Men visst det är så fruktansvärt tråkigt när det är någon av ens abolut närmsta som inte kan komma.


    linil skrev 2008-04-22 19:33:43 följande:
    Ja, det känns jättetråkigt. Hade verkligen velat att de var med oss på bröllopsdagen. De betyder så mycket för mig....men jag känner inte för att flytta bröllopet för det.Dock känns det naturligtvis väldigt väldigt roligt att de vänta barn.
  • lanovia 08

    Igår träffade vi toastmastern och bestämde vad han skulle göra. Tror det kommer bli bra. Men det känns så overkligt. För det mesta känns det som att jag bara håller på o planera en fest, vilken som helst. Men rätt som det är går det upp för mig; Vi skall ju gifta oss!!!

  • lanovia 08

    Tycker jag absolut. Är väl onödigt att köpa ett par skor som bara blir stående sedan.


    Ankan80 skrev 2008-04-23 14:52:26 följande:
    Visst måste man väl kunna använda brudskorna fler än en gång?!Till andra fester menar jag..
  • lanovia 08

    Jag vet inte, men tror inte det. Tyvärr blir nog trådstarten för lång om vi skall uppdatera när det kommer nya. vilket ju trevligt nog sker rätt ofta. Vi får nog nöja oss med att uppdatera TS listan när vi startar ny tråd. 1 månad kvar till denna stängs...

    Snart fru Wennerström skrev 2008-04-23 18:05:52 följande:


    haha är rädd att trådstarten kommer ta upp för mycket av sidorna, tar redan upp en halv sida. hm, kan man ta bort gammalt i trådstarten? ngn som vet? Fröken förväntan skrev 2008-04-23 14:46:30 följande:
  • lanovia 08

    Jag tycker den var fin utan utankjol.


    Skonie skrev 2008-04-24 21:15:37 följande:
    Vad tycker ni? Behövs det en underkjol till min klänning. Jag vill nog helst vara utan. Ser den "tung" ut?
  • lanovia 08

    Jag har nu äntligen kommit fram till att jag skall köpa en brudbukett. Hade tänkt att snåla in på det och göra den själv, av den enkla anledningen att jag trodde att det var svindyrt att köpa. Men har nu insett att en sådan enkel som jag vill ha är inte så dyr. Och det kostar ju att köpa blommor och material själv också.

  • lanovia 08

    Jag har lagt in bilder på bildgalleriet nu på hur jag vill ha min bukett ungefär. vill ha färgerna som buketten med blått och lila i men vill att den skall vara lite lösare bunden, så som den andra.
    En bukett med 20 rosor skulle för mig kosta 600 kr och då var det en hårt bunden. jag vill ju inte ha den så hårt bunden, så det kanske blir billigare. Men jag tänkte räkna med 600 så får allt annat bli en överraskning.

    Vad jag har förstått vad gäller budget så är det en smart idé att inte ha oasis eller någon annan hållare till buketten. Utan själv håla direkt i stjälkarna. Så tänkte jag göra.

  • lanovia 08

    Tacktack! Vi skall hem till mina föräldrar nästa vecka. Då skall jag passa på o gå och kolla på blommor och prata med dem live i butiken. så då vet jag väl bättre hur buketten blir efter det.

Svar på tråden SEPTEMBER!!!.. Häääääär kommer viiiiii!!! *wiii*