Inlägg från: Joeline |Visa alla inlägg
  • Joeline

    Feb 2009?

    Kul med fler i samma månad Vi gifter oss februari -09, förhoppningsvis 14:e. Har ni andra redan kunnat boka kyrka? Vi fick inte boka vår kyrka förrän i sommar, för de ska lägga sitt eget program först, och vintern är ju ändå lågsäsong så de tyckte väl att man var ute i VÄL god tid när man ringde ett år i förväg

    Vi är fortfarande mest i planeringsstadiet. Är ju visserligen "bara" 10 månader kvar, men det känns tidigt att boka catering och frisör och såna saker... däremot ska jag om ett par månader beställa klänning... ska beställa via Lillsessan Brud, och det tar ju ett tag innan klänningen kommer. Borde jag ha mer panik över planeringen tycker ni?

  • Joeline

    Samma här. Dessutom går mycket tid åt till att vela fram och tillbaka... och det är ju nu man KAN vela utan att det gör så mycket... man hinner ju ändå ändra sig ett par gånger innan det är dags att spika musik/färger/mat etc.

  • Joeline

    Jag är inne på samma linje... har tyckt att kompisar som suttit och knåpat med inbjudningskorten själva har varit lite fåniga, men nu är jag lika fånig själv, haha... Känns ju roligt att kunna göra dem lite personliga... när skickar ni era kort, om ni gifter er i januari?

Svar på tråden Feb 2009?