• prinsessan no1

    Nya Göteborgsbrudar

    Hej Brudar!
    Några fler än jag här som är relativt nya på sida som kommer från Göteborg och inte tillhör någon tidigare grupp som t.ex. Göteborgsbrudar del 3?
    Vilket datum gifter ni er?
    Största fokus i er planering just nu?
    Skulle vilja har tips och råd vad gäller?

  • Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar
  • Mizty

    Köpte min på Svahns i Kungsbacka. En Nixa 8102 för 5800:-


    enyaenya skrev 2008-02-29 21:49:39 följande:
    En fråga: var har ni köpt era klänningar och hur mycket kostar dem?
  • enyaenya

    kul att ni har hittat era drömklänningar. Jag hittade min i Kina när jag var på resande fot. Det kostade runt 700kr.

    Är det Tony´s som har rea?

    Just nu håller vi på att finslipa det sista med inbjudningskort så att vi kan skicka ut dem :)

  • Mizty

    Det var ju toppen!! Vilket pris Tänk om man haft sådan tur...


    enyaenya skrev 2008-03-01 11:36:43 följande:
    kul att ni har hittat era drömklänningar. Jag hittade min i Kina när jag var på resande fot. Det kostade runt 700kr. Är det Tony´s som har rea? Just nu håller vi på att finslipa det sista med inbjudningskort så att vi kan skicka ut dem :)
    Jag håller på och velar... Hade bestämt vi skulle ha brunt, vitt & guld. Köpte klänning i vitt & silver, ok vi tar brunt, vitt & silver! Men igår tänkte jag efter lite, killarna ska ha sv/vitt/silver jag vitt/silver, hmmmm ja vi får nog ändra oss igen! Så nu får tärnorna ha svarta klänningar med vita detaljer. Är det någon mer här som ska ha svarta tärnklänningar?? Allt känns mycket lättare med dessa tre färgerna Mycket mer att välja på!

    Vad ska ni andra ha för färgtema, eller tema?
  • enyaenya

    ja, det var väldigt bra pris. Nu måste jag bara se till att jag håller formen så att klänningen passar :P

    För min del har jag ändrat mig ett antal gånger gällande färgtema. Nu är det rosa och vit som är huvudfärgerna i kombination med grön. Vi har flygresa som tema. Inbjudningskort ska efterlikna boardingpass, festprogram ska efterlikna meny som man får på planet. Jag reser mycket med jobbet och därav kommer vi fram till denna idé.

    Vet ni om det finns florister som har bra utbud och priser? Hur tänker ni göra med dekorationen och buketten?

  • Sagesse

    Jag har köpt på VIP på Götabergsgatan, knappt 4000 kronor för en tvådelad klänning där jag räknar med att kunna använda toppen fler gånger. Inget färgtema har vi, det blir ganska anspråkslöst på det sättet. Däremot vill jag också gärna ha tips om florister!
    Det borde finnas gott om vigselförrättare som kan ställa upp Skonie! Har ni kollat med länsstyrelsen (eller vilka det nu är) vilka som finns att välja på? Jag har tyvärr ingen koll på borgerliga förrättare i Göteborg men det borde ju finnas många som är duktiga.

  • Joji

    Vi har färgtema brunt, vitt och guld, och så detaljer med ett mönster som jag älskar. Vi har haft samma tematanke hela tiden, och köpt på oss grejer till festen - känns kul!

    Jag ville ha en vit klänning, men hittade ingen som jag gillar, så det blev faktiskt en i Ivory... Tänker att det inte syns!

    Jag skrev just i en annan tråd - jag minns inte om något av de bröllop jag varit på haft färgtema, och i så fall vad!? Ger lite perspektiv. Fast mina vänner brukar retas med mig att jag är så "matchig" och jag tror vårt tema kommer att märkas rejält, vi tänker att det passar oss bra... VI tycker ju att det är kul, men det är ju viktigt att det inte känns som en belasting - typ om något litet inte skulle matcha...

  • Joji

    Hmm, insåg att jag inte vet om jag presenterat mig i denna tråden förresten?

    Vi ska i alla fall gifta oss 12 Juli, i Onsala kyrka. Jag försökte hänga på i den första Göteborgstråden, men tidsbrist gjorde att jag föll bort...

    Så, jag hänger på här istället!

  • Mizty

    Joji - Ju fler desto roligare Min kompis gifte sig där i augusti, det är en fin kyrka! Vårat tema ska oxå SYNAS Satt & pratade med min ena tärna igår, är så roligt för hon älskar att hjälpa till med planeringen! Vi ska ha filmnamn på borden, sv/vitt/silver & bling... Åh, sa jag till Lisa (tärnan) filmpremiär!! Vi älskar båda film & det vet alla. Tror det kan bli riktigt bra Hoppas jag i alla fall! Vad är det för mönster du gillar? *nyfiken*

    Sagesse - Kul att kunna använda den igen!! Det kommer jag ju aldrig att kunna göra...

    Enyaenya - Kul med flygtemat! Blir nog riktigt fräckt tror jag

    Är det ingen här som är sugen på att ses IRL? Fika & snacka en massa bröllopssnack?!

  • Mizty

    Enyaenya - Kolla i mitt bildgalleri. Tänkte kanske att placeringskorten där passar ert tema Så snyggt! Jag vill ha sådana svarta.

  • Joji

    Mizty - filmtema låter jättekul! Älskar när det är personligt!

    Hehe, jag älskar leopardmönster! Har alltid gjort. Först mest på skoj i högstadiet, men sedan har jag accepterat min fetish fullt ut! Finns inte mycket som jag inte har i leopard... Sedan jag blev sambo har jag dock sanerat hemmet en del - innan hade jag en hel del detaljer. Nu är det nog bara dörrmattor och saker i sovsrummet. . Massa står i skåpen, så som köksredskap.

    Som tur är tycker m2b bara att det är kul...

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar