• prinsessan no1

    Nya Göteborgsbrudar

    Hej Brudar!
    Några fler än jag här som är relativt nya på sida som kommer från Göteborg och inte tillhör någon tidigare grupp som t.ex. Göteborgsbrudar del 3?
    Vilket datum gifter ni er?
    Största fokus i er planering just nu?
    Skulle vilja har tips och råd vad gäller?

  • Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar
  • Troll1

    Hej på er brudar!
    Har nu varit med blivande svärmor och köpt garn till en jättesöt bolero. Hoppas den passar min klänning... Vi valde ett garn som var tunnare och lite lyster i. Ngt mörkare än på bilden i mitt galleri. Tjohoooo
    Hur har ni det?

  • fru Trul

    Kikar in å säger hej, gubben har FORTFARANDE träningsvärk efter helgens kombinerade fotbolls/kickboxning.... För er som inte hört detta så tvingade hans jobbarkompisar honom att vara fotbollsmålvakt å han kan inte ett skit om fotboll han är gammal kickboxare, så det slutade med att han hotade alla som kom närmare än 10 m från hans mål med stryk... (inklusive lagkompisarna) En metod som uppenbarligen funkade bra eftersom dom tydligen vann...
    Hursomhelst han har gnällt ända från i söndags över denna träningsvärk han fått å jag blir snart galen på honom... Det är verkligen som den där reklamen; "Å ni kvinnor ni snackar om att föda barn, men när en karl blir förkyld..."

    Ja,ja, nu ska jag ner i tvättstugan. Kram på er tjejer!

  • frökenkräfta

    Hej tråden,

    verkar som att ni hade en mysig fika i måndags.
    Här har är hindersprövningen klar. Väntar på svar från en vän omifall hon vill vara vittne vid vår vigsel+fotograf. Sedan ska alla papper skickas in.

    Ikväll har vi varit på Gosskörens Hus i Haga och kikat på lokalen. Bra läge, fin lokal och bra pris. Kanske lite liten lokal bara. Är lite sugen på att titta på Stora Holm också.
    Ni som ska vara där, kan man bo över där???
    Vi har många gäster, kanske 50 av 100 som kommer från andra städer och vill gärna hjälpa till med boendet om vi kan. När det gäller datum på Stora Holm så vi flexibla fram till jul nästan eftersom vi gifter oss i hemlighet 8/8.

  • frökenkräfta

    Troll1: jag har varit inne och kikat på Stora Holms sida flera gånger fast tycker inte att det finns så mkt information på den. Jättefina bilder och jag känner verkligen wow vilket ställe! Som jag inte känt till innan jag loggade in här för första gången.

    Ingår rummen i priset eller kostar det extra?
    Funderar på om man kommer att kunna erbjuda gäster att sova över i festlokalen på luftmadrass, om de nu vill det, för att det är så många som kommer utifrån. Skulle gärna vilja bjuda all på boendet men det är ekonomiskt omöjligt tyvärr. Vi vill/kan inte ha ett 200 000-kronorsbröllop.

    Jag måste ta kontakt med dem och be att få komma dit på visning och prata om lediga datum etc.

  • Mizty

    Troll1 - Superfin Bolero Nu har jag glömt igen att kolla vad sminket har för nr & namn... Jag är SÅ glömsk!!

    Frökenkräfta - Det kostar 400:-/pers att sova där. Men om du kollar med något hotell kan ni kanske få specialpris om det är många ev era gäster som bor där! Tror att det är väldigt svårt att få något datum detta året, vi bokade ett år i förväg. Men jag skriver till dig i inboxen!!

    Frutrul - Stackars gubbe Det är farligt att sporta

  • Troll1

    Frökenkräfta: Jag menade under fliken "boende" på min sida. Där finns det telnr till näraliggande hotell, vandrarhem etc. Mizty: Tack!
    Jag trodde det var 400:-/rum?! Uhhh, och jag som tänkte bet för mina syskon där. Blir nog inte så då... Tyvärr tar de bra betalt. Det är väl inte sååå dyrt om man jämför, men med tanke på hyran för lokalen så plockar det på ngt grymt. Vår ekonomi lär nog halta länge efter festen. Men det är det väl värt!

    Ikväll kommer sambon hem från Moskva på blixtvisit. Åker igen på lördag morgon. Gäller att njuta av att få ses äntligen! Lisa blir nog förvånad.

    Må så gott så länge!

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar