• Sagesse

    Nya Göteborgsbrudar

    Örgryte gamla den 28 juni. Jag skriver inte så mycket här, men läser desto mer
    Näst på tur står att hitta en frisör, vilket tydligen var lättare sagt än gjort eftersom folk verkar vilja ha semester på helgerna från midsommar... tips? Gärna i Vasastan eller däromkring.

  • Sagesse

    Visst är det svindyrt allting som heter bröllop, men ibland har man tur... I häftet Idrottsrabatten ingick 20% på valfri behandling hos frisören som ligger granne med fotografen vi har bokat hos. 20% på en bruduppsättning är ganska mycket pengar! Så det blev en bokning där, tur för mig som precis hade fått nej från frisören jag först hade tänkt.
    Skonie, vad har ni för önskemål om vigselförrättare?

  • Sagesse

    Jag har köpt på VIP på Götabergsgatan, knappt 4000 kronor för en tvådelad klänning där jag räknar med att kunna använda toppen fler gånger. Inget färgtema har vi, det blir ganska anspråkslöst på det sättet. Däremot vill jag också gärna ha tips om florister!
    Det borde finnas gott om vigselförrättare som kan ställa upp Skonie! Har ni kollat med länsstyrelsen (eller vilka det nu är) vilka som finns att välja på? Jag har tyvärr ingen koll på borgerliga förrättare i Göteborg men det borde ju finnas många som är duktiga.

  • Sagesse

    Tooticki: Dansbutiken på Vasagatan har (eller åtminstone har haft) fantastiska skor och bra service, där köpte jag skor till min studentbal som jag klarade av att dansa i till klockan fyra på morgonen... Nu ska jag dock ha en lite mer rejäl sko, hittade ett par vita skinnskor i höstas som jag förälskade mig i, trots att det inte är traditionella brudskor.

    Vi har haft mammorna på middag i helgen, och tittat på festlokal. Boka hyrporslin är nästa grej...

  • Sagesse

    SarahochDavid: tipsa gärna om bukett - så långt har jag inte riktigt orkat tänka.
    Vi fick veta igår att de vi hade tänkte skulle göra våra tårtor går i pension i slutet på mars... så nu ska vi hitta nytt glutenfritt bageri också, det känns tungt! Jag hade verkligen sett fram emot att kunna äta allting den dagen och känna mig trygg med det.

  • Sagesse

    Nej, det är Moccatårtan som går i pension. Jag har hört talas om Blomgrens men aldrig varit där, hoppas att de är lika bra!

  • Sagesse

    Vårt ringletande var högst oproblematiskt. Vi visste ungefär vad vi ville ha och fick perfekt service i första butiken vi gick till (Wranges). Så där har vi köpt alla tre ringarna nu, utan att kolla så värst många gånger. Kanske inte det billigaste stället men det känns bra ändå. Vi fick vad vi ville ha och vi känner oss trygga med att kunna komma tillbaka om det skulle hända något.

    Jag har också varit på Bröllop på Älvsåkersgården, det var jättehärligt! Praktiskt med scen och bra kök och så verkar det vara också.

    Det låter trevligt att ses men min kalender är smälltjock. Planera ni så får jag se hur jag har det.

  • Sagesse

    Jag kan tyvärr inte vara med och fika imorgon, men hoppas att ni får riktigt trevligt!

  • Sagesse

    Jag ska försöka komma på fikan. Vi får se om det går i lås.

    Lista:

    Bartan 31 maj 2008
    Sagess 28 juni 2008

Svar på tråden Nya Göteborgsbrudar