Inlägg från: Hannafia |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Dalabrudar 2008, del 3
  • Hannafia
    Akvavit skrev 2008-02-29 17:48:32 följande:
    Nu är jag tillbaka! En stund i alla fall! Ska inte stanna så länge just nu, vi har fortfarande smekmånadsvecka och tänker leva kvar i vår lilla bubbla veckan ut i alla fall. Men vi har kommit hem från vår minisemester i fjällen där vi haft det underbart efter vårt fantastiska sagobröllop!!Visst var det saker som kanske inte var perfekta, men i det stora hela spelade det ingen roll! Snö hade vi ingen, men en klar och kall dag fick vi i alla fall, om än något blåsig.Vi njöt för fullt, och även om ni som redan är gifta kan ha en aning så förstår ni ändå inte hur underbar just VÅR dag blev. Både jag och min make(!) blir fortfarande tårögda när vi fastnar i ett minne från dagen.Och jag kan bara säga, vilken otroligt mäktig känsla det var att gå tillsammans hand i hand uppför altargången och möta alla blickar, leenden och tårögda släktingaar och vänner. Det går överhuvudtaget inte att beskriva!!Och festen! Maten, talen, dansen....helt perfekt, och vilken miljö, och vilka vänner och familjer vi har! Nej, tyvärr, det går bara inte att beskriva denna dagen i ord.Men jag lovar att försöka, så småningom när vi landar!Tills vidare har jag faktiskt lagt upp några bilder på hemsidan, kika in där så återkommer jag snart!!!home.gamman.se/akvavit/index.aspKram, från en otroligt lycklig fru G.
    Vad kul att se dig här och GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jag blir tårögd bara av att läsa det su skriver.
    Gissa om du kommer att få vara rådgivare nu, jag hoppas du stannar i den här tråden trots att du är gift
  • Hannafia

    Akvavit: Åh gissa om tårarna rinner här när jag läser om eran dag??
    Undra om jag överlever min???
    Vart tog du bilderna till secret boxen??
    Jag har nämligen tänkt göra en sådan till min m2b oxå. (Om jag vågar)

  • Hannafia
    Akvavit skrev 2008-03-04 11:03:56 följande:
    Hannafia,Jag hade beslutsångest in i det sista om jag skulle göra en secret box eller inte. Jag trodde nog det skulle bli uppskattat, men jag gillar inte att bli fotad och tycker att det finns deefinitivt ett antal kilon för många på min kropp.Sen såg jag bröllopsbilder från en tjej som gifte sig i Avesta i januari, frågade vilken fotograf hon haft och trillade in på den sidan. Gillade verkligen hennes bilder, de svart-vita med mycket skuggor runt om. Hon hade även en mullig tjej på hemsidan med jättefina bilder. Så jag bestämde mig för henne, och bilderna blev sjukt bra!! Jag trodde aldrig att de skulle bli så bra, utan jag gick dit och tänkte att i värsta fall får jag väl gömma dem i garderoben. Jag valde paketet med styling, så jag blev sminkad och frissad där, och jag kan verkligen rekommendera henne! Kika in på www.linslusen.com/bilder/Morgonbilder/index.h...Jag skulle gärna skicka bilderna så du fick se hur bra de blev, men det känns lite för läskigt att skicka såna ändå ganska utelämnande bilder till nån man inte känner.... Så jag rekomenderar henne absolut istället!
    Åh tusen tack för svaren, nukänner jag mig faktiskt inspirerad att göra detta.
    Jag är tycker precis som du inte om att bli fotad, men precis som du säger så tror jag att det skulle bli uppskattat. Dessutom en STOR överraskning då han vet hur "feg" jag är.
    Ska kolla in Linslusen oxå, annars funderar jag på Petra Rogström.
    Vad kostade hela kittet för dig. (Svara bara om du vill)
    Förstår absolut om du inte vill skicka bilderna
  • Hannafia

    Frussan: Grattis i efterskott
    Jag hoppas att du hänger kvar här ett tag trots att du är fru nu. Så att du kan ge oss som är kvar lite bra tips

  • Hannafia
    SuperRultan skrev 2008-04-10 14:37:07 följande:
    Hallåå !!! är det några som rör sig här inne ??
    Jodå jag är innen och kikar, men skriver sällan.
    Idag är det precis 1 månad kvar
    Spännande, spännande
  • Hannafia

    Nu är jag gift sedan 1 vecka tillbaka, och vilken underbar dag det var

    Vill bara göra er uppmärksamma på att denna tråd stänger snart.....

    Kram på er alla

Svar på tråden Dalabrudar 2008, del 3