• linil

    Vinterbröllop 08/09

    Hej!

    Är det någon mer som gifter sig vintern 08/09 och vill dela tankar/ideer?

  • Svar på tråden Vinterbröllop 08/09
  • Ceasara

    JIPPI!!! VI SKA GIFTA OSS!!!!

    Fick bara en sådan underbar känsla av att det verkligen är på gång nu....

    Blir det inte svårt att få cellofanet att fästa?

    Ska börja med våra inbjudningskort i april när min M2B har åkt till afghanistan. Vi ska åka till Skara slöjddetaljer på lördag och kolla på stämplar och olika alternativ till papper etc. Ska köpa snöflinge stämplar tänkte jag. Hade tänkt beställa saker från panduro men tänkte ändå kolla lite på slöjddetaljer som är så nära.

    Vet inte riktigt vad jag ska fråga fotografen idag. Nån som har nån idé? Ska hämta lite prisuppgifter etc så att jag och min M2B kan bestämma tillsammans vad vi ska ha. Känns klurigt hur många bilder, vad man ska ha och vilka priser man är beredda att lägga. Klurigt. Vilken tid ska man boka då? Om man ska gifta sig kl 15 menar jag... Detta känns mest klurigt faktiskt. HJÄLP!!!

  • Vinterbruden 08
    Ceasara skrev 2008-02-26 10:45:24 följande:
    [citat]
    Blir det inte svårt att få cellofanet att fästa?

    Nej det är ju små påsar som jag sätter inbjudningarna i, på baksidan så har jag vita etiketter som jag skriver adressen på och frimärken med lim och inte såna som du slickar på

    Kommer gå hur fint som helst!!

    Fotografetn kommer nog ha en del förslag till dig sen är det bara ta med sig det hem och gå på magkänslan och efter plånboken!!

    Lycka till massor idag!
  • Ceasara

    Låter som om inbjudningarna blir spännande. Visa gärna när du är klar.

    Fotograferna som tar bröllopsfoton var sjuka, så jag kunde komma in igen senare i veckan. Blä!!! Men men, istället gick jag och köpte en snöflingestans, det blev så söta snöflingor, vet inte vad jag ska ha de till men, men. Funderar på att lägga i snöflingor i inbjudningarna som ramlar ut när man öppnar korten, vi har ju snö som tema.

  • Vinterbruden 08

    åååhh jag hade också kunnat tänkt mig att ha snöflingor i kuvertet.. Hmm får se hur jag får ordnat det.. Ska absolut lägga ut bilder när det blir klart..

  • Soon to be Mrs P

    Vi gifter oss på Lucia i år och har bokat kyrka, festlokal, frisör. Monogrammet blev jag klar med i helgen och jag är så himla nöjd! (har kämpat i 3v med det) Hemsidan är nästan klar, ska lanseras i samband med att vi offentliggör förlovningen (förhoppningsvis snart, jag väntar på ett frieri! ;) )

    Resten får jag vänta med tills det är officiellt...

    Ceasara: eftersom det kan vara svårt att fotas utomhus på vintern (dåligt väder, stormar, kyla etc), kolla vad de har för förslag på platser att fotas inomhus och vad de har för exempelbilder att visa, t ex hur det gör med ljussättning och så då. Vi har problem med att hitta en "snygg" plats att fotas på inomhus som inte är i studio.

  • Gotland08

    Kunde inte låta bli att gå in här och då fick jag tillbaka känslan jag hade för ett år sen... Vi gifte oss i år den 2/2. Vi inte bara fotade oss ute utan vi hade även vigseln utomhus dock med tak. Dagen var solig men det var full storm Väntar på bilderna som kommer i slutet av veckan, kan nog bli häftigt.

    Njut av planeringen och ha så roligt ni bara kan, det är halva resan! Lycka till!

  • linil

    Roligt att det blivit en sån aktiv tråd.

    Gotland08: Hur fungerade det med vigseln utomhus? Vad var det för ställe med tak som ni var på?

    Jag har funderat mycket på det där. Har länge velat gifta mig utomhus men har tänkt att det blir svårt på vintern men det kanske inte är omöjligt då.

  • Gotland08

    Vi var i en ruin som heter Helge And, den ligger i Visby. Hur vacker som helst. Du kan se lite bilder om du kollar mitt bildgalleri. Bilderna från fotografen kommer förhoppningsvis till helgen

  • Ceasara

    Gotland08: cool vigselplats. Var köpte du kappan?

    Soon ton be Mrs P: jag har också tänkt på detta med oväder, det är klurigt, men vi funderar att ha både inne och ute, utomhus blir ju lite mer påklätt. Har man då fler alternativ, kan man ju skippa utomhus om vädret inte tillåter.

    Var och kollade på tyger till tärklänningarna, hittade jätte fint isblått tyg. Nu gäller det bara att övertyga min näbb och tärna. Tärnan är väl klurigast då hon är en tonåring och säkerligen har sina egna idéer. Näbben kan också bli klurig då hon älskar rosa, men jag funderar på att muta med en tiara. Kan säkert gå bra då.

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09