Inlägg från: Nufsan |Visa alla inlägg
  • Nufsan

    080809 del 3

    Hur stort var brevet eftersom det hamnar på uthämtningsställen??

    Jobbar på Postens kundtjänst, dock inte på privat sidan, vilket jag är glad för idag


    AoM skrev 2008-03-06 16:41:53 följande:
    Jag ringde posten igen, som hänvisade mig till deras serviceställe. Innan jag hann be om numret dit lade posten på i örat på mig.Så jag fick ringa upp en tredje gång, fick rätt nummer och ringde så servicestället. De vägrade först att leta efter paketet men efter att jag lät dem höra min hysteriska brud-röst gick de snällt och letade efter paketet *skrattar*Och gissa vad, de hittade det!!!! Så nu är det bara för min kusin att knalla dit och hämta det!! Så skönt! Undrar dock om det är fler som råkat ut för detta, vår kusin visste ju ändå om bröllopet och saknade inbjudan.Lustigt, men jag trodde fler skulle höra av sig när inbjudningarna hade gått ut. Från min sambos släkt (ca 35 pers) har en farbror hört av sig...
  • Nufsan

    Du är Allt med Sonja Aldén.

    Kärleken förde oss samman är ju helt underbar!


    cindell skrev 2008-03-06 16:53:25 följande:
    Jag har börjat fundera på en tredje låt till cermonin. Vi ska ha Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman och Anders Eneroth - Ett liv för mig. Men jag är sugen på att lägga dit en tredje låt. Några förslag?Dessutom funderar jag lite på vilken låt man ska ta till valsen. Har ni bestämt den redan?
  • Nufsan

    Ååååh det bara rusar iväg tycker jag


    cindell skrev 2008-03-09 11:57:50 följande:
    5 månader kvar tjejer!
  • Nufsan

    Jag har känt samma sak och det är väl så... att det kommer att gå upp och ner lite nu och då!

    jag har inte heller riktigt bestämt mig för vilken ring jag ska ha, måste också ta itu med den biten. Ska ner till Juvelen i Skrapan och försöka lösa det hela!


    AoM skrev 2008-03-11 19:13:51 följande:
    Usch, just idag har jag noll bröllopssug. Jag har inte bestämt mig för ringarna, vi har inte tittat på kläder till sambon, vi har inte löst musiken på festen. Det känns som om det finns såååå mycket att göra!
  • Nufsan

    Bride in England,

    Vi skickade ut våra inbjudningar mitten av feb med osa 30 maj, ALLA har sagt till oss att det var bra att vi var tidiga så man kan planera in sommaren... Tänk så olika folk tänker!

    Jag säger som de andra, strunta i vad hon säger, det är ni som ska gifta er och det är ni som planerar!

    Det har trillat in liiite inbjudningar, men långt ifrån så många som jag hade hoppats på. Liiite rädd att det ska falla bort i glömska!

    Min pappa är verkligen ett freak för sig själv... Jag pratade med honom och frågade om han anmält sig och fick till svar, jag antar att jag är välkommen oavsett om jag anmäler mig eller inte, vilket J-LA svar!!! Jag svarade att ska han komma då får han allt anmäla sig!

    Sen är det flera som sagt, inte behöver väl jag ringa XXX för att anmäla mig, SUCK... jag har alltså själv fått ta emot anmälningar för att föra vidare till värdparet! SUCK!

  • Nufsan

    Jag känner på samma vis... man får ringa runt... då hade man ju kunnat ringa ut inbjudan också juh :-O


    cindell skrev 2008-03-26 16:38:17 följande:
    Jag blir också lite nervös över folk som ska osa. Enligt min m2b:s släkt så behöver dom inte osa för det är redan självklart att släkten kommer Då är det lätt att veta om det är 20 eller 50 som man ska beställa mat för. Hmm blir väl att man får ringa runt när datumet går ut är jag rädd för...
  • Nufsan

    Usch vad nonchalant tycker jag! Får jag en inbjudan så ringer jag väl dit man blir hänvisad!

  • Nufsan

    Skickade ut mina i mitten av februari och inte ens en tredje del har ringt och tackat ja och alla säger som du, självklart så kommer vi, blir knäpp på det!
    Mrs Edwards skrev 2008-04-04 17:12:49 följande:


    Mina inbjudningar gick ut innan påsk men folk är dåliga på att höra av sig. Sen när man pratar med dom så är det såååå självklart att dom kommer. Är det bara jag som är nervös eller har ni också svårt att få in svar?Det har ju iof-sig inte gått så lång tid...men själv hade jag nog slängt mig på luren eller mailat.
  • Nufsan

    Kommer dom utan att anmäla sig så får de väl vara utan mat och sånt då. Tycker det är respektlöst värre än värst att anta att man är välkommen utan att ha anmält sig!

    Varför har man annars ett OSA????

Svar på tråden 080809 del 3