Inlägg från: Nufsan |Visa alla inlägg
  • Nufsan

    080809 del 3

    Jag har skrivit Karin & Anders på inbjudan... Alla jag har frågat har sagt att de tolkat det som att det är de vuxna jag har bjudit. Vi umgås lixom inte familjevis, har aldrig gjort, utan jag har träffat hennes barn kanske 2-3 ggr under våra 7 års vänskap. Vi är ett helt tjejgäng som bara träffas utan män och utan barn, men jag tycker ju givetvis att deras partner är välkomna.

    Jobbigt blev det och jag har inte fått ngt svar ifrån henne sen jag förklarade hur vi hade tänkt det!

  • Nufsan

    Vi har också skrivit namnen på de som är bjudna, men de förstod iaf inte, tyvärr.

    Fru MAppell skrev 2008-02-25 13:20:54 följande:


    Idag har vi lagt alla inbjudningar på lådan, vad spännande det ska bli att se om nån hör av sig på en gång. Vi har med vår 2 år gamla dotter, och två brorsbarn. Sedan har vi inte bjudit in fler barn. VI har också skrivit i huvudet på inbjudan de vuxnas namn, så man får verkligen hoppas att de förstår...fasar för att behöva ta emot samtal om detta som AoM fick..
  • Nufsan

    Min moster har inte fått inbjudan som postades förra måndagen... Så nu är frågan, hur många fler har inte fått den..
    Känns ju utrist att behöva fråga alla om de har fått den eller inte juh...

  • Nufsan

    Ja, man vet ju inte tyvärr och skicka inbjudningarna via rek. blir ju tokdyrt juh....

    Två kompísar jag förväntat mig skulle ringa direkt har inte hört av sig... så jag börjar tvivla på att de också har fått dem. Min gamla faster har jag inte en aning om huruvida hon har fått den... pratar typ 1 ggr per år med henne och jag vet hur glad hon kommer bli när hon blir bjuden..

  • Nufsan

    Vi har också ett gäng killar som jag inte heller vet om, men jag förväntar mig inte att de skulle kasta sig på tfn och ringa och gratta

  • Nufsan

    Jobbar ju själv på Posten så paketnätet och brevnätet är två skilda företag... Min moster som inte har fått det bor 500 meter ifrån min andra moster som har fått det, så det skulle inte förvåna mig om de har lagt det i fel brevlåda.

    2008-08-09 skrev 2008-02-25 21:17:10 följande:


    Jag pratade med ett företag idag angående ett paket. Då fick jag höra att det hade varit strul med posten förra veckan, så där kan du ju ha en förklaring på detta..Fy vad trist..inte alls kul att behöva gå och undra om gästerna har fått inbjudan..
  • Nufsan

    Haha, det var inte dåligt

    Jag har lagt ut lite krokar här och där, jag har t e x bett min ena kompis som har fått inbjudan att hon ska prata med de andra tjejerna och mamma får ringa till faster etc..

    Det är väl sen typ 2-3 st som inte har nån koppling med nån annan som vi nog helt enkelt får fråga lite fint om de fått inbjudan. Vore ju jättetråkigt om de inte kan komma för att de fick inbjudan försent.

    2008-08-09 skrev 2008-02-25 21:21:45 följande:


    Jaha på det viset Men har ni funderat på hur ni ska lösa det då? Väntar ni ett tag och börjar sedan ringa runt eller?Men misströsta inte, jag fick ett julkort för ca 2 veckor sedan! Som jag vet att min mamma postade i mitten av december!
  • Nufsan

    Nej det har vi inte, inte än iaf... Till kyrkan är givetvis alla välkomna men på festen är jag benhård, annars spräcker jag budgeten ännu mer... Är redan uppe i 26 000kr och det var INTE meningen, utan vi sa 20 000kr för det är vad vi tycker att vi kan ta oss råd av sparpengarna, men får se hur det går nu.. Hoppas man får rejält tillbaka på skatten


    bridesilly skrev 2008-02-25 21:25:15 följande:
    Är det fler som har fått förfrågningar om man får ta med sig någon extra? vi har skrivit att vi vill att endast de inbjudna är de som närvarar och ändå får man förfrågningar. Suck
Svar på tråden 080809 del 3