Inlägg från: nilia |Visa alla inlägg
  • nilia

    080809 del 3

    Nu har jag oxå hittat hit=)

    Ni har varit flitiga ikväll!
    När det gäller klänningen så har min älskling redan sett mig i min. Men då var jag typ osminkad och hade bara håret i en ful hästsvans. Så sen på den stora dagen då blir det ändå en liten överraskning. Jag hade jättegräna gjort så som många av er att han inte hade sett mig förens i kyrkan men det skulle bli för stort för mig.. skulle bara storgråta då;)

    Är det många av er som ska gå in tillsammans med era pappor i kyrkan? När och hur går er man in då?

    När det gäller brudvalsen så ska vi försöka göra den riktigt vacker och grasiös=) Ska dansa till louis armstrongs what a wonderful world.

  • nilia

    När du har kollat upp hur den traditionen är kan du väl skriva det här=) Min blivande är lite orolig för hur det kommer att blir för honom!


    matteve skrev 2008-02-17 23:07:24 följande:
    Jag ska gå in med pappa! Min man kommer att stå där framme med sin bestman innan. Jag har inte kollat upp det, men är det inte typ så att föräldrarna sätter sig sist, och går in bakom mannen?! Äh, vet inte! Ska kolla upp hur det är med den amerikanska traditionen, eftersom vi ska göra det därefter (min blivande är amerikan).Är rädd för att börja gråta när jag ser honom... han kommer att vara så stilig, mitt hjärta
  • nilia

    Emkalo skrev 2008-02-18 18:52:41 följande:


    Jag har oxå hittat hit! Jag letar bröllopsresa nu, har ni bokat? Var när hur och hur mkt? :) Finns så mkt!!
    Vi har inte bokat än men ska börja leta nu! Hade först tänkt att åka till karibien i november, men nu vill vi nog åka direkt efter bröllopet och då kan man inte åka dit för det är mer än 16 regndagar/månad. Så nu är vi lite inne på Italien eller Florida. Får väl se hur långt budgeten räcker=)

    Bridesilly:
    Vart på cypern? Hur länge ska ni vara borta?

    2008-08-09:
    Jag håller verkligen med dig om att det är många som ska lägga sig i.. jag håller på att blir tokig med allas inlägg hit och dit. Om alla "regler" hur man ska eller inte ska göra, vad som är tillåtet eller inte. Huu, fick ett litet samanbrott igår för allt blev bara för mkt. Men idag har jag glömt det och är glad=)

    Angående brudbuketten så vill jag ha orkidéer. Mer än så vet jag inte=)
  • nilia

    JAAAAAA idag äntligen kom våra inbjudningskort=)

    Så glad=)

  • nilia

    Åhhh ni har verkligen något härligt framför er! Mina föräldrar har varit där 3 ggr, fast jag tror det hotellet hette elounda bay palace, men jag tror de tillhör samma kedja. De har varit sååååå nöjda! Har sett filmer och kort därifrån, det verkar vara som paradiset=) Bra val=)


    cindell skrev 2008-02-19 14:07:40 följande:
    Vi åker dagen efter till Kreta. La ut lite väl mycket pengar kan jag känna så här i efterhand. Men det är inget som vi någonsin kommer göra igen antar jag www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogu...
  • nilia

    Elinjonas:

    Jag gillade 1:an och 2:an bäst men alla var fiiina=)

  • nilia

    Wiiie idag har våra inbjudningar landat i våra vänners brevlådor! Har faktiskt fått en hel del respons! Särskilt från sådana som jag inte trodde skulle säga ett knyst.. de manliga gästerna=) De gillade våra inbjudningskort! Haha det hade jag inte förväntat mig! Trodde mer det var vi tjejer som tänkte på sånt! Såååå GLAD=)
    Det är redan ca 6 st som har tackat ja! (sen våra familjer oxå med de räknas inte in)
    Åh det blev en bra fredag=)

  • nilia
    bridesilly skrev 2008-02-22 22:50:21 följande:
    oooh va fin sida...hehe nu har jag sett vem du är men jag känner inte igen dig
    Tack=)
    Jag har ju inte sett dig på bild men jag tror inte att jag vet vem du är ändå.. konstigt i vår lilla stad=)
Svar på tråden 080809 del 3