• Nienna

    Jämtlandsbrudar 2008!

    crazydazy skrev 2008-03-19 08:47:17 följande:
    Har ni fått infon om att Makeup store ska ha en bröllopsmässa??.. den 26/4 tror jag det var!!Det skulle snackas smink, hår, kläder.. ja lite allt möjligt!!
    Åh, vad kul! Jag som har suttit och surat för att alla bröllopsmässor är så långt bort.
  • Nienna
    MrsThurhagen skrev 2008-03-19 15:39:19 följande:
    Vi ska nog ha en enkel picnic efter vigseln. Bara för att träffa alla en stund. Tips på plats för det? Vi gifter oss i Frösö kyrka :)
    Tyvärr har jag inga tips, men det låter jättemysigt! Borde väl finnas en del fina ställen på Frösön?
  • Nienna
    FruHamberg skrev 2008-03-19 16:33:54 följande:
    Hejsan, tar och hoppar in här då jag oxå är från Jämtland. Till MrsThurhagen: kan ni inte vara vid sommarhagen då? Där är det ju jättefint och jag tror nog att man får ha picnic där.
    Välkommen hit!
  • Nienna

    Bor ni här i Jämtland? Var ska ni gifta er? *nyfiken* Såg att ni ska gifta er i november, mysigt med vinterbröllop.

  • Nienna
    ditte1 skrev 2008-03-27 13:39:53 följande:
    Nienna: har klänningen kommit? Är jättenyfiken på hur den blev? Snälla skriv och berätta!
    Nä, brudklänningen har inte kommit än. Däremot kom mina klänningar från gojane som jag väntat på! Den brun-rosa var jättesöt men tyvärr för liten *snyft*, storleken hette S-M, men jag skulle säga att den är mer en small. Så den får jag sälja vidare... Den rosa köpte jag i medium och den var bra, förutom över bysten där den var lite stor. Men det följde med axelband som man kan sy på, kanske blir det lite bättre då. brollopsplanering.blogspot.com/2008/02/bestllt-tv-klnningar-till.html
  • Nienna

    Jag ska göra allt själv. Är inte så där duktig på att sminka mig, men det ska jag nog klara av ändå. Håret ska jag ev. ha rakt utsläppt eller så lockar jag det och gör en halvuppsättning. Jag kan få hjälp av mamma och systrar om det skulle behövas.

    Jag bor ju mitt ute i ödemarken och har ingen lust att sitta och åka 5 mil enkel resa för att fixa det. Då lägger jag hellre den tiden på att ta det lugnt och förbereda mig hemma.

  • Nienna

    Nu spamar jag lite, men jag är sååå glad! Måste få skrika ut det i mina favorittrådar!

    MIN KLÄNNING HAR KOMMIT!!! Den är helt underbar och passar suveränt, dock lite lång, men jag har inte provat med klackar än. Har inte fått till några bra kort, så jag funderar på att visa den för sambon ändå så han kan knyta korsettsnörningen riktigt och fota fina bilder. Åh, vad glad jag är! Har haft ont i magen de senaste dagarna då jag fått för mig att den ska vara för liten...

  • Nienna
    ditte1 skrev 2008-03-31 20:24:10 följande:
    Jättefin!
    Tack! Är det förresten du som annonserar om att köpa tidningar? Jag har en hel låda här hemma med gamla tidningar, kan kolla genom dem och se vad det är och inboxa dig om du vill? Kan i så fall ta med dem ner till stan nån gång när jag åker dit.
Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!