• Nienna

    Jämtlandsbrudar 2008!

    weddinggirl08 skrev 2008-04-10 20:24:21 följande:
    Hörni! Ni som beställt klänning! Hur mäter man "Length of shoulder to bust"?
    Du mäter från mitten av axeln till bröstvårtan. Har du inte fått nån tabell och bilder på hur man mäter? Jag kan maila den till dig annars.
  • Nienna
    weddinggirl08 skrev 2008-04-11 09:43:32 följande:
    Nej det ska nog gå bra ändå. Frågan är nu om jag ska invänta mina underkläder innan jag mäter? Ska man vara lite optimist o tro att man går ner lite innan augusti så man ska dra av nån cm på måtten?
    Jag tycker det är bättre att inte dra av nåt, ifall man inte skulle lyckas gå ner i vikt. Då är det bättre att den är lite för stor när den kommer, så får man ta in den nån vecka innan bröllopet istället! Kom bara ihåg att boka tid ett tag i förväg!
  • Nienna
    AnnaochHenrik skrev 2008-04-11 09:48:20 följande:
    Funderar lite på var man ska fotograferas... Vi vill fotograferas utomhus, i fin miljö, så nära "mitt i stan" som möjligt... Förslag? Funderade på att höra med fotografen om hon kan tänka sig att åka över till frösön, därifrån är det ju fjällutsikt och fint på många ställen...Men annars då? Funderade på badhusparken, där finns det ju till och med en paviljong med tak om det skulle regna... men det kanske är mycket folk där, lite svårt att vara avslappnad på bild då...Nån som har koll på hur långt åt Lugnvikshållet man måste åka för att få fjällutsikt?Har ju liiite svårt att jaga fotoplatser när jag är 100 mil hemifrån
    Jag kan inte komma på något just nu, men jag ska fundera.
  • Nienna
    weddinggirl08 skrev 2008-04-11 09:54:58 följande:
    Ja man ska väl inte inbilla sig så mycke . Mätte du med dina vanliga underkläder?
    Ja, eftersom jag inte fått mina brudunderkläder då så mätte jag med mina vanliga.
  • Nienna

    Det blir ingen mässa för mig, ska till Ö-vik i helgen så jag har inte råd att åka ner till stan nästa helg.

    Annars står det rätt stilla nu, kan inte göra så mycket mer för tillfället. Ska snart börja kika på vad man kan delegera bort inför festen och under kvällen...

  • Nienna
    AnnaochHenrik skrev 2008-04-15 15:25:36 följande:
    Jahaja, nu har vår solist backat ur, han har fått ett sommarjobb som gör att han inte kommer kunna komma på vårt bröllop... Och med ens känns det mycket mindre roligt, det var ju så kul att ha en kompis som solist under vigseln och inte bara "vem som helst".Ska ta tag i att leta ny solist en annan dag, nu ville jag bara få gnälla av mig lite...
    Vad trist! Vi kommer inte ha nån då vi inte känner nån som kan sjunga (inte bra iaf ) och det skulle kännas konstigt att ha nån okänd som står och sjunger kärlekssånger för oss.
  • Nienna

    ditte1 - Räkna med 3 månader i alla fall! Jag skulle beställa snart om jag var du, ifall den inte skulle vara som du tänkt dig när den kommer och du måste köpa en ny eller om den måste lämnas in till sömmerska för justering.

  • Nienna

    Du måste göra ditt galleri tillgängligt, det gör du under dina inställningar.

  • Nienna

    Nu syntes det! Jag gillade verkligen den första, förutom buketten på kjolen. Den 6:e, med spets, var också jättefin! Ja, de var ju fina allihop men de två var mina favoriter!

  • Nienna

    Den första skulle vara mycket snyggare med bara en enda ros, eller en brosch eller nåt mindre iaf. Gillar verkligen korsettlivet på den!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!