• Mys84

    Jämtlandsbrudar 2008!

    Hej..
    Här är också en blivande brud som gifter sig i Offerdals kyrka den 26 Juli.

    Ninnea: Jag hade missat denna tråd, tack för tipset. Bor ju i Stockholm så jag har mest hängt i de trådarna

    Vilket datum gifter ni er och hur långt har ni kommit.?
    Vi har precis skickat inbjudningarna så nu förväntar jag mig att telefonen kommer gå varm av alla som vill komma

  • Mys84
    Nienna skrev 2008-03-06 11:21:15 följande:
    Välkommen hit! Jag tror att det bara är 2008-08-09 som är en "äkta" Jämtlandsbrud, dvs både är härifrån och ska gifta sig här, själv är jag ju Ångermanländska boende här och ni andra verkar bo på annat håll...Vi gifter oss den 19 juli och skickade inbjudningarna redan i januari eftersom det varit helt hemligt att vi ska gifta oss. Vi ville inte riskera att nån planerade in nån semester eller så. Annars är det mesta klart, det är mest sånt som bara ska fixas dagarna innan som är kvar. Mat, tårta, blommor osv.Ska ni ha festen i lokalen du hade bild på? Var ligger den? Såg ut att vara jättefint i alla fall, kyrkan också. Vi gifter oss borgerligt utomhus, här i Laxviken, och har festen i vår bygdegård.
    Ja, det är vår festlokal, den ligger ganska nära kyrkan ( i Ede ) Inne är den kanske inte så fin för bröllop, men det tänkte vi fixa med lite tyg å så.

    Jag tror också att allt vårt är klart förutom det som ska fixas sen närmare bröllopet. känns lite tråkigt..! Jag stressade ihjäl mig i början för att hinna med allt, de hade jag inte behövt göra. Så nu köper jag lite saker då och då om jag hittar nått som känns bra..
  • Mys84
    Nienna skrev 2008-03-11 09:08:42 följande:
    Jag fick bilder på min färdiga klänning från 1koo i morse, tyvärr måste de göra om den lite, då jag beställt utan släp och de hade gjort ett långt. Bilder finns iaf i bloggen: brollopsplanering.blogspot.com
    Det var jättefin, och va billig den va..
    Har beställt min klänning från en tjej här i Sthlm som syr upp dem i Kina, borde komma snart Längtar..! Min kostade 4000kr men då ingick underkjol, väska, sjal och försäkring (ifall nått skulle hända på vägen till mig eller om den skulle va helt galet fel)
  • Mys84
    Nienna skrev 2008-03-11 12:35:45 följande:
    Tack! Jag tänkte också beställa från Lillsessan först (antar att det är genom henne du beställer), men hon skulle ha ca 4000 för den, så jag valde att beställa direkt från Kina.
    Ja precis. jag beställde från henne. Nu vet ju inte jag hur det funkar egentligen när man beställer direkt från Kina och jag ville inte riskera att det blir fel o jag står där med en halvdan klänning och ingen i sverige att kunna träffa för att lösa eventuella problem. Så jag tog det säkra före det osäkra, det är så mycket annat inför bröllopet som kräver tid. Skönt när någon annan sköter den biten.
  • Mys84

    Åhh, ny favoritsida Kan man beställa som privatperson därifrån?

  • Mys84
    Nienna skrev 2008-03-14 09:17:24 följande:
    Ja, fast tydligen endast i Stockholm.
    Jag bor ju i stockholm, så då är jag glad
    Men det verkar som nått är fel eftersom deras beställarsida inte fungerar.. och det står inga priser heller
  • Mys84
    AnnaochHenrik skrev 2008-03-15 07:01:04 följande:
    Hur går det för er Jämtlandsbrudar? Jag ska lägga inbjudningskorten på lådan idag, spännande! Får se om man får några svar redan till veckan!
    Åhh, va roligt. Jag blev skitnervös när jag skulle posta dem. Och jag hoppades på att de allra flesta skulle svara på en gång. men de har de inte gjort, inte ens hälften Så nu blir jag nervös pga det, tänk om de inte vill komma *gråter*
  • Mys84

    Nienna.: Hur länge tar det innan man får sin beställning. Tänkte eventuellt beställa tärnklänningar och ett ombyte till mig därifrån.? Verkar de ok?

  • Mys84

    nienna.: Ja, precis. Gojane. glömde skriva
    Är tullen inräknad i fraktpriserna eller tillkommer det, det kanske du inte vet ännu. Men du får gärna uppdatera när du fått klänningarna.

  • Mys84

    Ok.. Tack för svar.. ska sätta mig med min brudtärna o titta vad vi ska köpa

  • Mys84

    Jag har turen att få hår och smink gratis Killens bästa vän är en kändisfrisör här i stockholm och min kusin är makeup artist och sminkar folk i filmer mm.
    Jag är så glad att de ställer upp och gör vår dag till det perfekta.

    Studio9 ?? Är det någon ny salong i stan eller? (är inte så uppdaterad då jag nästan aldrig är där)

  • Mys84

    åhh, va roligt att överraska folk så. vi kunde ju inte de eftersom vi hade en stor förlovningsfest, så då fick ju alla reda på de då. sen har de ju bara suttit å väntat på att inbjudan skulle dimpa ner i brevlådan

  • Mys84

    Fick bilder på min klänning igår.
    Den är skitsnygg (ursäkta ordvalet). Men lite ska fixas till på den, annars är den klar
    Dock lite orolig över att den såg lite för vit ut..
    men jag är så glad idag, nu längtar jag ännu mer till den är klar.

  • Mys84

    Har lagt in bilder på den nu i galleriet under "starka bilder".
    Dockan är för kort så den ser lite konstig ut på kjolen. de ska fixa övre delen av kjolen och "rumpan" sen är den klar
    Den var inte vit utan det ser så ut för blixten.. å jag får lita på dom.
    Jag beställde den från Lillsessan..

  • Mys84

    Jo, jag tror också att man ska hålla sig borta från VIP. alla jag känner som varit där av en eller annan anledning har dåliga erfarenheter från dem. Sura är dom också.

    skönhetscenter ligger väl mitt i stan i samma hus som viktoriagallerian, men en annan ingång. kommer inte ihåg riktigt. men där är personalen väldigt trevlig och de har bra behandlingar men jag har aldrig gjort naglarna där.

    Weddinggirl: vilken tjej är det i krokom då?

  • Mys84
    Nienna skrev 2008-04-07 18:51:17 följande:
    Skönhetscenter ligger väl på Stortorget?
    Ja, det kanske de gjorde. Som sagt det var länge sen jag var där. Jag kanske ska vara tyst
  • Mys84

    hej.
    Jag behöver verkligen någons hjälp med detta. Hur/vad hade ni gjort eller sagt..? (varning:Långt)

    Tidigare när jag fick bilder på min klänning, som görs i Kina men jag köper av en tjej i sthlm, så tyckte jag att den såg vit ut. Hon sa lugnande att det bara var blixtarna som gjorde att den såg mycket ljusare ut.
    Efter en vecka var klänningen klar och nya bilder kom, då konstaterade hon att de som gjort den tagit miste om vilken färg den skulle vara och gjort den VIT.
    Hon frågar mig om jag kan tänkas ha den ändå eller om de skulle sy upp en ny.
    Eftersom hon inte erbjöd sänkt pris på den så ville jag ha en ny i RÄTT färg. Nu ser jag på hennes hemsida att hon säljer den för 1700kr och jag skulle fått köpa den för 4300kr.
    Jag förstår att hon måste sänka priset då den är figursydd till mig. Hade hon erbjudit mig det priset hade jag lätt tagit den.
    Nu måste jag vänta 5 veckor till på min klänning (4 veckor kvar). Jag är inte den som kräver kompensation för saker men detta sved i mina ögon när jag såg. och sen att jag måste vänta extra länge så drar det ut på andra saker i planeringen.

    Är jag dum och överreagerar eller vad hade ni tyckt??

  • Mys84
    ditte1 skrev 2008-04-21 11:22:17 följande:
    Nu har jag nästan bestämt mig för klänning, den finns i galleriet. Snörning bak. Ivory. Och så en spets bolero som till den klänningen man ser bakifrån. Tärnklänning och näbbklänning i lila (min näbb är 2 år nu).Vad tror ni?Tror ni man kan beställa slöja också som passar till tro...MVH ditte
    Verkligen jättefin klänning, tror absolut att du kan beställa en slöja som passar till den. Vart ska du beställa ifrån?
  • Mys84

    Jo, jag vill ju säga nått, men vet inte hur man ska formulera sig. Tycker det här va asjobbigt och svårt.. hmm.!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar 2008!