• Melis

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!

    vi tittade på sängar idag... Vi har också funderat på Hästens men tycker inte om att de är blåa i vita. vi tittade på en idag som kostar cirka 35000 o så skön den var, hög och tre olika lager...så den lutar det åt. Det blir mina föräldrar som står för det....

  • Melis

    I en säng tillbringar man en tredjedel av sin tid och om man kan lägga mkt pengar på ett bröllop så kan jag göra samma sak för en säng...

    Julia, vad kostade er säng? (om du vill dela med dig alltså..)

  • Melis

    Hej tjejer...länge sen jag var här men jag har haft FULLT upp...

    Håller på och skriver min magisteruppsats så det tar ju en hel del tid...sen har jag och pojkvännen letat efter lägenhet och igår fick vi tag på vår drömlägenhet... (drömme´n är väl mer hus men det är ett tag tills dess)

    Gällande bröllopet så står det mesta stil, jag har liksom gjort det jag kan göra här, har en del och fixa när jag kommer ner till bosnien men det fixar sig...

    Just nu sitter jag och tittar på möbler och liknande... Igår fick jag min först bröllopspresent... min kompis som är inredningsarkitet sa att hennes present blir att hon gör en vägmålning till mig... (det har jag velat hur länge som helst)

    Hur går det för er andra då???

  • Melis

    hej tjejer nya som gamla.... jag har haft fullt upp, har det fortfarande men nu är det lite lugnare...

    Jag vad har hänt sedan sist... jag och min älskade har hittat lägenhet i Vetlanda och idag var vi i jönköping och tittade på en massa möbler... ska ringa och beställa allt imorgon.

    Välkommen Sanidica! Hur långt har du kommit med ditt planerade? Jag ska också gifta mig i bosnien nu i sommar, jag har fixat det mesta men det finns lite småsaker som ska fixas när jag kommer ner.. Du får gärna fråga om det är något som du undrar över. Jag gjorde mina inbjudningskort själv... du kan få massa av tips på hur man kan skriva genom att kolla runt på bosniska sidor som säljer sånt. På det sättet kan du själv utforma en text som passar just dig!!

    Kram på er alla...

  • Melis

    heheh..visst har du rätt...

    Vi får lägenheten i slutet av maj eller början av juni men jag har min lägenhet i HBG till 1 juli så jag flyttar efter examen den 5 juni.

    Hur går det för dig Missie??

  • Melis

    vi åker ner i början av juli, ska vara där i sex veckor... men uner tiden så kommer vi åka till kroatien i två omgångar en gång själva innan bröllopet och en gång med ett gäng vänner efter bröllopet.

    Vetlanda är väl helt okej, inget jag kanske valt annars men kvittar så länge det är vi två sen känner jag inte att vi måste bo här så vi får se hur det blir om nåt år.

    Du måste ta tag i planeringen, bättre det än att du står sen och får panik för att du inte får tg på lokal. Delar du upp planeringen på ett år så blir det inte så mkt men ska du göra allt sen så blir det ganska mkt på en gång och med tanke på att du ska börja plugga så är det inget som jag skulle rekommendera.

    Vad är det du hade tänkt köpa på GeKås???

  • Melis

    Glömde berätta att att dottern till en av almirs vänner/ gamla chefer ska sjunga på vårt bröllop. vår första dans

  • Melis

    Hon sjunger jättefint. Hon sa att jag skulle bestämma en låt men jag kan inte komma på nån.. tips???

  • Melis

    Hm behöver engelska låtar för att flickan som ska sjunga är svensk så det blir lite svårt med bosniska...

    Jag och min älskade är båda födda i Kroatie vilket betyder att vi måste ha rodni list därifrån men vi behöver inte Id kort...

    Jag har också fixat det mesta frisör har jag fixat, hon kommer hem till oss. Vi åker ner veckor innan bröllopet så att vi ska köpa kicenje, tårta, blommor och sånt där nere.

  • Melis

    en favvo är ju Bryan Adams everything I do.......

    Nu har jag gått och blivit sjuk, när jag har som mest att göra... skriva uppsats, flytta och planera bröllop...nice :(

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där?? DEL 2!!