• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Då är vi tre iaf

    Bellanote: Du är inte ensam om huvudvärk... jag sitter här med värsta bankandet och försöker kisande att se det jag skriver på skärmen. Helt yr o konstig är jag.... o trött. Men jag tror allt kom nu när jag slappnade av lite.

    Åh.. jag kan inte beställa från Panduro på nätet, varje gång så kommer det bara upp error sida *grrr*

    Pumpkin: Stämpeln på framsidan av era kort, vart har du köpt den?

  • Englali

    Då ska jag kika in där pumpkin. Så trött på alla de andra sidorna nu... *morr*

    Bellanote: Ja det är säkerligen så... ska nog krypa ner i sängen snart o kika färdigt på en film jag började på igår. Kollopapporna heter den, en sådan där fånig komedi. När jag inte mår så väl så kollar jag alltid på sådant. Både jag o Andreas älskar film och ser nog iaf nästan en film varje kväll när vi krypit ner i sängen. Just nu ligger fåniga o mysiga gärna romantiska komedier högst upp på listan, för att få fly en liten stund liksom...

  • Englali

    Ska det... men den stämplen du har, den finns inte med va? Har du beställt en egendesignad kanske!?!

    Natti natti tjejer, nu blir det sängen! Sååå trött.
    Hoppas mitt hjärta kommer hem från träningen snart.
    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Snitte: Tack, ja nu hoppas vi bara o väntar på vidare besked.
    Hur länge ska ni ha pojken nu då?

    Pumpkin: Fin frisyr... du undrade längre tillbaka om man skulle ha tiara eller diadem eller dyl. Jag skulle nog hoppa båda, frisyren är rätt unik i sig, så risken tycker jag är att man förstör en. Annars ett MKT enkelt diadem... Det får inte bli to much! Då blir helhetsintrycket bara rörigt.

    Frisyrproblem har jag också, vet inte vem jag vill ska göra mitt hår och jag vet inte helt 100% hur heller o så länge jag inte vet det kan jag inte bestämma vilken frisör Rörigt värre!

    Anja, så du kör igång med det där xtravaganza nu då? Förklara får mig vad det innebär *lost*

  • Englali

    Hm... konstigt att hon inte kommit hem. Stackarn, pojken också. Tycker lite synd om honom, när du berättar (inte att han behöver vara hos er såklart, men hans livssituation i övrigt )

    De har erbjudit sig, flera av dem. Inte så absolut rakt ut, men de "tassar" kring ämnet. De säger att jag inte ska känna mig tvingad att välja någon särskild eller just dem, därför är de lite försiktiga tror jag. Men det är väl 3 stycken det står mellan tror jag.

    Åh ikväll är vi bortbjudna till våra närmaste vänner. Så jag har bara legat på soffan o latat mig efter jobbet idag. Så skänt, för jag är så sjukt trött. Hela kroppen värker på mig! Tror att mkt är psykiskt, jag funderar o grubblar ju så jag tror huvudet ska explodera på mig snart.
    Iaf ska det bli mys å bara vara med dem ikväll o kika på handbollen (det är till våran tärna och bestman vi ska)

  • Englali

    Pumpkin: En fråga till dig som är helt OT. Du beställde väl hudvårdsgrejer från den där jersey-sidan? Var det krångligt? Jag är ju inte så där inne på att beställa så, men skulle behöva lite tips för jag behöver grejer därifrån. Antar man sparar endel på att handla därifrån också?

  • Englali

    Ja det ska bli mys! Och god mat får vi alltid

    Förstår hur du menar, om det ändå vore mormor/farmor eller annan släkting, men vad jag förstod så har du inte pratat med mamman många ggr? My god, så skulle jag aldrig kunna lämna bort mitt barn. (du förstår mig rätt va, inte så jag misstror er förmåga att ta hand om honom utan hela grejen bara... *suck*) Haha, jag som mår dåligt o får sådan ångest om jag är borta från mina älskade katter mer äm ett par dagar. Så olika man är... o tur är väl det!

  • Englali

    Tillbaka... vi blev inte såå långvariga på middagen ikväll. Jag har fått en helvetisk mensvärk och vrider o vänder mig, vet inte vart jag ska ta vägen. Som tur är känner vi dem så väl att det var bara o säga som det var och åka hem... skönt!

    Pumpkin: Ang. håret. Nja... inte trist. Men du skrev något om halsband och grejor också, och personligen kan jag tycka att det blir lite för mkt med allt det. Låt din snygga klänning och en cool frisyr stå för helhelheten liksom... Eller en mkt enkel tiara eller diadem, men då skulle jag skippa halsbandet... MEN, det är vad jag tycker och du får ju givetvis ha en helt annan åsikt och köra på rubbet om du vill Det är DIN dag och du ska trivas ju!

    Hedebris: Härligt, det tackade ni inte nej till kan jag tänka mig!?!

  • Englali

    Pumpkin: Det kan du absolut göra, det är ju hennes jobb så ett råd därifrån är ju inte fel.
    För övrigt så var det halsbandet jättefint också.

    Har själv börjat fundera på det där med smycken. Blir nog vita pärlor i öronen och tja... inte så mkt mer. Ev ett pärlarmband som jag ärvt, men vad det gäller mig och min stil så definitivt "less is more"

    Anja då... vad ska du ha för smycken/hårsmycken o dyl.?

  • Englali

    Pumpkin: Haha... det är inte lätt. Ja men maila henne o rådgör lite, det kan ju inte skada liksom.
    Du får testa lite olika varianter också... det är ju det bästa. Men viktigast är att du väljer något som du känner dig bekväm o vacker i och som verkligen är DU.

    Flamora: Härligt, inte fel när priserna går åt det hållet. Vad ska du ha för klänning? Finns någon bild man kan kika på någonstans?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.