• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    fast jag har nog inte tänkt lägga upp den på någon tråd mer än så här, iaf inte just nu!

  • 20080614

    Pumpkin: Fotograf sussie har jag tittat på förut, hon tar ju jättesnygga bilder! Kommer bli toppen om ni har henne tror jag! Finns så mycket otroligt duktiga fotografer i stockholmsområdet..typiskt att man inte ska gifta sig där fast kanske ganska dyra också (eller är det bara en fördom från landet?)

  • 20080614

    Anne: Jag håller med de andra om att du aboslut kan byta. Om du hade gett en beskrivning innan så är det ju inte hans val av ring du är emot heller, utan snarare att du själv ändrat dig. Jag håller nog alltid på att man ska säga som det är, fast att linda in det lite skadar ju ingen! Om ni kan byta in ringen kanske ni kan använda lite av pengarna till vigselringen om du vill ha en lite mindre förlovningsring? Kanske också kan vara ett argument?

  • 20080614

    Pumpkin: Jag tycker själv det känns lite overkligt, för klänningen hänger fortfarande på affären, men jag har köpt en! Galet känns det också, och som att det blev helt rätt klänning för mig!

  • 20080614

    Tjejer, har ni sett den här sidan www.projectwedding.com ? Om man går in under photos kan man hitta massa inspirerande bilder. Är toppen för de går dessutom att välja att titta på alla som är kopplade till en viss färg om man söker färgtemainspiration!

  • 20080614

    Ihh! Jag är alldeles pirrig i kroppen idag! Ringde precis till kyrkan för att fråga lite saker och fick veta att de har en krona där som låter jättefin! Är iofs ganska kräsen när det kommer till accesoarer (vet inte hur det stavas), men det känns iaf mysigt att ha den förhandsbokad!

    Pratade med min gamla chef från kyrkogården också, blev alldeles glad av det också. Ska bli spännande att se vem som jobbar som vaktmästare på under vår vigsel. Spelar inte så stor roll vem det blir när jag känner alla, men det är några som redan är väldigt engagerade! haha, väldigt gulligt av dem!

  • 20080614

    Pumpkin: En nixaklänning, 929. Tror den har blivit väldigt vanlig på sista tiden, men den är så sjukt snygg och kommer passa vädligt bra till kostym som min käreste ska ha.

    Vad kul att du också köpt! Hade nog inte vågat köpa i augusti, är alltid lite nojjig att jag ska ändra mig. Är bra för mig att min hänger på affären så slipper jag vara och titta på den stup i kvarten!

    Vad är det för klänning du har köpt?

  • 20080614

    Pumpkin: Du har inte någon bild på den som man kan få se?! Är så roligt när man börjat göra lite val med klänning och sånt, känns som det blir lättare att föreställa sig lite mer hur de olika bröllopen kommer se ut!

  • 20080614

    Åååhh!! Du såg ju alldeles fantastiskt vacker ut! Verkligen superfin klänning också! Har faktiskt spanat lite på den själv, tycker det är så himla fin med det veckade kring ringningen. Hur fint som helst!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.