• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Bellanote: Supersnygga inbjudningar!! Blev ju jättebra med cellofankuverten också. Snyggt sätt att göra en ficka på också! Hade inte alls tanken på att man kan göra så!

  • 20080614

    Bellanote: Typiskt! Alltid är det något som krånglar..! Skar du rakt igenom papprena eller skar du bara ut en "ficka" mitt på?

  • 20080614

    Anja: Vilken fin bröllopsblogg! Kul med alla drinkar. Har tänkt börja fundera på sånt nästa vecka, kanske lånar någon idé från dig! Måste fråga ocskå vad det är för typsnitt du skriver med. Riktigt snyggt!

  • 20080614

    Bellanote: Vad kul att ni ska ha en sån gästbok! Vi har en precis sån grå hemma! Den är jättebra! Det enda är att den tar ganska lång tid för varje person att fylla i. Är ganska många som inte riktigt fyllt i allt, för att fylla i mer senare, som glömt fylla i resten i våran. Men samtidigt är den väldigt snygg och bra frågor i!

  • 20080614

    Anja: Det får du gärna göra, vore supersnällt om du berättade om du hittar det! Är kul med snygga typsnitt, men ganska svårt att hitta tycker jag. Min bror har en skiva med typ 1000 olika, ska nog låna den en dag och kanske fylla på med lite nya i datorn!

  • 20080614

    Steffis: Förut har det väl funnit typ någon alkodrink med silverglitter i! Vet inte om den finns fortfarande men det kanske går att fixa sånt silverglitter till andra saker också. Kan ju vara värt att undersöka!

  • 20080614

    Hedebris: Det beror lite hur du menar med täckande. Om du tittar på stämpeln jag har på mina inbjudningskort så är det ju heltäckande och lite glänsande, det står ut lite från pappret. Jag har emblossat, dvs först stämplat och sen hält på ett emblossingpulver som då fastnar där det är stämplat. Det här värmer man sen så det smälter. Kanske något du hört talas om? Annars tror jag (obs tror ) att alla stämplar blir matta.

  • 20080614

    Hej allihopa! Tittade in här för några timmar sen och konstaterade att jag inte orkade läsa ifatt för tillfället. Nu när jag tittar nästa gång har det kommit till typ 5 sidor till! Haha, ni är bra på att skriva, kul!

    Själv har jag just lagt upp lite vägbeskrivningar på vår hemsida. Har typ lagt upp nästan samma beskrivning 4 gånger (från stan till kyrka, från kyrka till festlokal, från festlokal till stan). Våra gäster kommer tro att jag tror att de är helt blåsta! Men men, allt för tydlighet! (eller så tar jag bort någon..)

  • 20080614

    Englali: Vill inte heller försöka övertala dig att emblossa. Det beror lite på vilken färg du vill ha stämpeln hur stor skillnad det gör med emblossning (en högst personlig åsikt dock). Men har du tänkt stämpla i guld, silver eller kopparfärg blir det så himla mycket snyggare att iaf jag skulle tycka det var värt att be någon i en pysselaffär visa hur man gör..!

  • 20080614

    Pumpkin: den är inte särskilt hemlig men det finns heller inget särskilt spännande där, mest bara lite vägbeskrivningar och tips för övernattning. Du får gärna titta, adressen börjar med mitt namn här och sen punkt weddingannouncer.com

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.