• AnneiLund

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Visste att man kunde lita på dig snäckan!
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-28 15:03:21 följande:


    Nej va typiskt... jag som såg häromdagen att det snart var dags... hur f..n kunde jag glömma det...Vänta, ska starta en ny! Suck...
  • AnneiLund

    Ja jag var ju helt ute och cyklade...hade ingen aning om vilken storlek på tuttarna jag hade!!!

    Vet ni...jag tror fan jag har hittat min ring nu....
    Det är en nyhet från Schalins....och billig!!! Helt otroligt vacker (fast jag är ju lite partisk) men det känns så skönt....snart får jag prova den, tror att den finns ute i butik den 1 april, nu har jag bara sett den på bild. Men det var en härlig känsla, kärlek!!!

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-30 11:58:03 följande:


    Annettanvet hur sånt där känns!som med inbjudningskorten... de första 5 eller t.om 10 är kul att göra, sen är det sååååå drygt. Kan tänka mig att 3 ljus är kul sen är det bara SUUUCK... hahajag var inte impad av kvinnligt under men de var ju väldigt hjälpsamma och duktiga och kunde visa hur bh:n skulle sitta och vilken size man skulle ha. Fast jag hade redan väldigt rätt för mig.Värre var det med Anne, hehe (eller hur Anne, du som har 80 B vilket visade sig vara 75D hohoohoho)
  • AnneiLund

    Pumpkin::
    var på Change igår...men jag hittade inga fina trosor till bh...hoppas du har bättretur. Jag älskar sånna där halvstring...ni vet hipsters som visar halva rumpan. Anders älskar sånna och det gör jag med...lite mer smickrande för min rumpa..Ska jag vara ärlig så är det inte så hemskt många rumpor som blir vackrare av en stringtrosa..ja det skulle vara Anjas kompis då... Kommer ni ihåg bilden hon la ut?

    Vilket set vill du ha Pumpkin?
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-30 12:25:43 följande:


    Englali: Ja, morgonpromenader sägs ju vara bra. Själv pallar jag inte med det, men är det den enda tiden på dygnet man hinner så... Fast nu blir det ju ljusare och ljusare på kvällarna, så då kanske du hinner? Eller?Anja: Fniss, vad jag ska JAG ha då? 60?! Måste ta mig till Change jag också...
  • AnneiLund

    Englali!!!!

    Det är PRECIS den jag menar!!!!!!

    Ohhhh
    så himla fin...vittguld for me!!! Men min förlovningsring är i röttguld....ska se hur det passar ihop...annars kanske jag sätter en Aura i vittguld till eller en ring från Passion kollektionen!!!
    Men vad kul att vi är inne på samma ring!!!

    tror du man kan få den med större sten i mitten?
    har du sett priset???
    tOPPENBRA!!!

  • AnneiLund

    Ja solvind är kantig och min ring är också precis som din mer rund...så det ska dom fixa så att bägge får samma form....
    Ringen kostar:

    www.eurogold.se/ ...tryck vigselringar och sedan på nyheter!!!!

    10499 i röttguld....lägg till en liten slant så har d din kostnad...brukar vara mellan 500 - 1000, lite olika

  • AnneiLund

    Tror ni det kan bi fint att blanda rött coh vitt....så kanske man inte "låser" sig så mkt i de övriga smyckena man har ...eller?

  • AnneiLund

    Men jag kommer int ihåg vad det skulle kosta.....lite hoppas jag

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.