• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anettan: Hur går det med ljusen?

  • 20080614

    Pumpkin: Tråkigt när de man hoppas på inte hör av sig. För oss var det nästan lika. Nu har nog faktiskt nästan alla svarat. Några fastrar och farbröder kvar bara. Skönt för sista svarsdag är 1 april så vi kanske inte behöver ringa runt så mycket iaf!

  • 20080614

    Pumpkin: Vad blev det för skor/ring/bukett? Ska titta på slipningarna, är det tänkt till en enstensring?

    Anja: Blev det några underkläder köpta? Var och köpte en sån typ korsett/axelbandslös bh, vet inte vad den heter. Riktigt skön iaf. Skulle nog bli ännu lite bättre med något mindre hull runt höfterna, men det funkar nu också.

    Är så himla sugen på att röra på mig, samtidigt som jag inte alls känner för det. Har fått en inflammation i en visdomstand. Tror det håller på och blir lite bättre, var hos tandläkaren igår och spolade. Men tusan vad jobbigt det är med tandvärk, är så svårt att ignorera..blä.

  • 20080614

    Pumpkin: Jag tror jag tycker den flanderslipade var snyggast. Fast det kanske också berodde lite på formen, vad ska din ha för form (rund/fyrkantig/åttakantig..)? Vilken slipning är dyras förresten, var ju rätt stor skillnad. Antar att princess kanske är dyrare då eller eftersom den hade fler slipningar eller vad man nu säger?

  • 20080614

    haha, jag har ingen koll alls på diamantslipning och kan nog inte heller tänka vad som blir bäst. Hade inte en aning om det där med åttakanter och grejer. Spontant tyckte jag bara flanderslipningen var snyggare och om det bara skiljer 300kr skulle jag nog köra på det jag gillade bäst. Tror det mina diamanter var princesslipade, men de är så små så då gör det nog knappt någon skillnad.

  • 20080614

    Pumpkin: Var ju jättebra pris på buketten! Jag tänkt också ha pioner. Ska blanda med lite roser och daggkåpa, kanske något mer. Vad ska du ha mer i? Låter som ett jättebra pris! Minns inte riktigt vad vi fick för pris. Runt 1000 kr tror jag.

  • 20080614

    haha, du får inte hoppas på så dåligt väder så det inte finns den 14/6, fast det kanske är ganska lugnt då faktiskt, låter så på min florist iaf. Har ni tänkt ha blommor till dukningen också?

    Tycker absolut du ska köra på det om du tänkt det från början! Är ju storleken i mm som syns sen tänker jag. Hur ska ringen se ut i övrigt?

  • 20080614

    Låter jättesnyggt! Ser verkligen fram emot att få sätta på mig min ring.. har lämnat den hos mamma så jag inte ska hålla på och prova den så mycket och framför allt för att den ska vara i rätt stad helt säkert på bröllopsdagen!

  • 20080614

    La ut bild på min förlovnings och vigselring i galleriet om någon vill se

  • 20080614

    Spännande! Om ni hade bott i linköping hade jag aboslut tipsat om "vår" guldsmed, de är verkligen super duktiga och proffsiga där. Men det finns såklart gott om duktiga guldsmeder!

    Har du egna stenar också?

  • 20080614

    Godmorgon på er! En ny dag och jag känner mig inte riktig sådär pigg som man kunde önska en måndagmorgon. Men snart ska jag iväg på praktik iaf.

    Anja: Har aldrig märkt av problemet, men å andra sidan har jag nog inte varit här så sent. Morgonproblemen (som jag inte märkt av) är troligare att jag ska upptäcka tror jag!

    Englali & Anne: Jättefin ring! Hoppas de kan ändra på ringarna så de passar er båda

    Anettan: Super med ljusen ju! Skönt att fått så många gjorda. Tyckte faktiskt det gick väldigt enkelt när man väl börjat, men det tog nog några timmar att göra våra ändå. Känns det bra med resultatet? Var hade du förresten köpt dina ljusfat, visst var det glasunderlägg eller?

  • 20080614

    Nienna: Superfin klänning och du verkligen superfin i den också!

    Hinner inte med här längre, men det kommer nog bättre tider! Har suttit och fixat med våra organzapåsar hela kvällen. Allt tar sån tid när man ska göra 90 av dem

    Men nu till sängen.. Godnatt!

  • 20080614

    Englali: Superfina ringar! Tycker det är så himla snyggt när det är en ring med bara diamanter som bryter av. Det känns bra med propotionerna och så blir det väldigt tilltalande tycker jag att det bryter av som ett helt sträck som dessutom är lite i en annan färg (även om det blir mer åt guld med guldskena). Var inne på någon liknande kombination innan jag hittade min ring och kom på att jag inte gillar så mycket bling. Men om man gillar det tycker jag det är sjuktsnyggt faktiskt!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.