• KKC

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    God morgon!
    Gah! Kommer aldrig få iväg de där inbjudningskorten känns det som... hela tiden någon detalj som "det kan vi inte göra förrns imorn.." vill posta dem på torsdag senast!! (får väl satsa på torsdag om 2 veckor för att inte bli besviken)

    Anettan: Den näbbklänningen är såå fin! Den är mitt alternativ ifall den jag syr upp till Caisa inte blir bra. Vart har du köpt den och vad betalade du? (den första)

  • KKC

    Frågar igen
    Anettan: Den näbbklänningen är såå fin! Den är mitt alternativ ifall den jag syr upp till Caisa inte blir bra. Vart har du köpt den och vad betalade du? (den första)

    Vi köpte nyligen en sulky till Caisa med liggläge. Blev Brio race 08. Tycker den är toppen! Lättkörd med. Fast ni kanske var ute efter en som är ännu mindre? typ paraplysulky?

  • KKC

    Anettan, oj vilken tur du hade! Verkligen svin dyr annars!! dyrare än min brudklänning men himla fin!

    Anja; ska genast kolla om jag hittar ett lämpligt mönster till min karl...

  • KKC

    Pumpkin: gött!! själv så är jag så jäkla arg på mitt jobb när det gäller löneförhendligen. De har bestämt att ALLA ska få 3% Jag har dock fått fler arbetsuppgifter men får ändå bara 3% som alla andra som har samma uppgifter som tidigare. Tror dom att jag tänker jobba gratis eller??? Har skällt på min chef så nu skulle han se om han kunde förhandla åt mig men jag är tveksam, får väl 100kr, my as! i så fall kommer jag gå in och säga att "det här och det här och det här tänker jag inte göra sålänge jag inte får betalt för det!" nån måtta får det väl ändå vara!!!

  • KKC

    Anja, hur kan du fatta något alls på den sidan?? för det första så fattar jag inget på sidan och mönstret fattar jag inte heller... får nog lämna bort tyget å låta någon annan sy tror jag

  • KKC

    Tycker denna låt är så fin



    dock på tyska ifall inte alla förstår det "apspråket" som min tyskalärare sa...

  • KKC

    fattade inte ens vart jag skulle börja leta??? och när du länkade direkt till mönstret så var det ju bara en bild och massa siffror... muhahaha

  • KKC

    den här låten är också bra!




    är inne i en lite tysk fas... alla våra tyska plattor än fortfarande i flyttkartong så då blir det youtube
    (sen har jag inte överdrivet mkt att göra på jobbet heller )

  • KKC

    finns en låt som jag har på skiva som har SÅÅ grymt bra text men tyvärr så finns den inte på youtube. kan man länka från iTunes på något sätt??

    fast det kanske inte är någon här som fattar tyska? fast ni kan ju gilla låten ändå

  • KKC

    anja, ok men det var så rörigt och om jag inbillar mig att jag verkligen inte kan så känns det inte fel att lämna bort jobbet en sak mindre att tänka på

    anettan: men förstår kanske du gör? är dina föräldrar från tyskland?

    Pumpkin: nä det är inte Rammstein även om de oxå är bra

  • KKC

    Så här står det på hindersprövningen: de som är halvsyskon får ingå äktenskap/registrera partnerskap efter tillstånd av länsstyrelsen.
    Hur illa är inte det?? De är ju syskon även om de bara har en gemensam förälder??
    Jag förstår inte iaf...

  • KKC

    ja jag hörde oxå om det men tydligen så var hon med på det. han drog när hon föddes och kom tillbaka efter 30 år och då inledde de en relation och fick 2(!) barn... fy tusan vad vidrigt!!!

    anettan, men då förstår du iaf tyska?

  • KKC

    jag håller med pumpkin! ta den du tror du känner dig bekvämast i båda är fina!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.