• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hedebris: Vilken otroligt vacker mage du har! När kommer bebben?

    Guld och mörkrött låter verkligen snyggt och väldigt klassiskt. Vill du ha mycket stora roser också? Har sett någon riktigt snygg rosbukett som jag alltid tänker att en sån skulle jag ha om jag tyckte om roser på det sättet!

  • 20080614

    Pumkin: Edsbyn är han ifrån. Så tanken då var att vi skulle gifta oss i Voxna kyrka, men nu är det inte så längre som sagt!

  • 20080614

    Pumkin: Hur länge ska du vara i USA? Är det bröllopsresa?

  • 20080614

    Pumkin: Låter ju toppen! Blir det billigare dessutom är väl det bra?

  • 20080614

    Pärlplattan: Jag har varit i Peking precis efter nyår. Då var det typ sverigeväder där. Kallt och snöade någon dag. Var på sätt och vis en bra årstid för man kunde se alla sevärdheter utan att pressas runt av en stor folkhop. Men samtidigt är det nog roligt att se Peking när det är mer grönt.

    Vill ni åka till något annat ställe i kina antar jag att klimatet kan vara helt annat vid den årstiden. Kina är ju ett enormt land.. Jag skulle gäran åka till södra delen. Tror de har sjukt god mat där!

  • 20080614

    AnneiLund: Hur långt har ni kommit med era inbjudningar. Har ni någon idé eller kanske färdig plan? Är lite av en pysslefanatiker när jag väl kommer igång så jag kommer gärna med tips och påhejningar om det behövs!

    Just nu har jag faktiskt inga kort på insidan av inbjudningarna. Har nog något så man ser hela framsidan, det kan jag lägga ut om du vill!

  • 20080614

    Hedebris: Om du tycker det är kul att pyssla med dem tycker jag ni ska köra på egna. Tycker du det är lite jobbigt men kul, kör på enkla egna typ färdiga kort. Går ju att skriva ut på fint papper och sätta i korten och piffa upp dem så. Annars är det väl en jättebra idé att beställa på internet!

  • 20080614

    Pärlplattan: Vet inte om jag sett det från allt om bröllop, men jag har tidningen så jag får titta efter nu! Rundresa i Kina låter verkligen toppen, det skulle jag gärna göra! Jag blev lite mätt på Peking efter 8 dagar där och det hade varit kul att se något mer. Samtidigt är det ju ganska lätt att göra utflykter till kinesiska muren tex (vi åkte med resebolaget dit).

    Shanghi verkar jättehäftigt tycker jag! Tokyo också..Finns ju massor att se. Vore kul att åka tåg mellan tror jag, iaf lite så man får se landsbygden. Fast flyg är ju smidigt om man har lite kort om tid. Tar dessutom bara 8 timmar att flyga stockholm-peking.

  • 20080614

    AnneiLund: Nu har jag fixat och trixat lite så för tillfället finns det bilder på våra inbjudningar från alla sidor! Skäms lite för att jag tagit så stor inspiration av bröllopsplaner och kopierat vissa grejer, så jag tar nog bort några bilder om ett tag. Men hoppas de kan vara till lite inspiration!

    Har inte riktigt koll på Martha. Men en bra idé kan ju vara att utgå från något. Ett format kanske? Eller ett snyggt band om du hittat något?

  • 20080614

    AnneiLund: Vi har bestämt oss för att sova två nätter (natten innan också) i vanligt hotellrum. Skulle kännas lite märkligt att sova i mammas bäddsoffa natten innan bröllopet... och två nätter i svit har vi inte råd med. Så med lite studentrabatt på scandichotell blir två nätter billigare än en. Lite budget, lite enklare men himla bra tycker jag!

    Var ska ni gifta er?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.