• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pärlplattan: Visst är det lite mycket som surrar runt i hjärna ibland! Jag funderar på att blanda lite, lite vanliga ljus, lite blockljus och kanske några värmeljus. När ska ni ha eran fest?

    Funderar på om jag ska gå till ikea idag. Är ju så himla fint väder och jag är noll träningssugen men borde verkligen röra på mig på något sätt. Skulle tror att det tar lite över timmen att gå dit. Jag kan ju alltid ta buss hem om jag skulle vilja köpa grejer.

  • 20080614

    Åh, jag tycker det är supergott med lite thaiinspirerade kryddor. Typ röd curry, chili, citrongräs mm. Blir fantastiskt gott!

  • 20080614

    Blev en långpromenad till IKEA för mig, riktigt skönt!! Solen är allt underbar när man får chans att se den lite..

    Anja: Jag tycker inte alls du behöver ha dåligt samvete om ditt band äter i ett annat rum. Är väl inte så roligt egentligen att sitta med på en sittning med massa tal om två personer man inte känner? Tror de kan tycka det är ganska skönt att komma undan lite och sen få gå ut och göra sin grej. Så skulle iaf jag själv känna. Mat är ju bra eftersom man blir hungrig annars, så det förstår jag om de förväntar sig.
    Har ni något extrarum i festlokalen som de kan vara i?

  • 20080614

    Hej på er! Här skiner solen också,.. så skönt, hoppas ni kan få lite i sol i skåne också snart, känns som det är väldigt välbehövligt!

  • 20080614

    Anja! Jag tycker det låter som en supergrej för din son med skidresan! Klar han ska åka (vilket du ju också verkar vara helt inne på)! Klart det kan hända grejer i en skidbacke, men det kan det ju över allt. Dessutom är man ju jäkligt smidig när man är så liten. Blir faktiskt nästan lite avis, jag skulle också vilja åka på skidresa med min mormor!!

  • 20080614

    Känner mig helt slut i huvudet, håller på och försöker få ihop ett CV och tankarna är helt sega. Är så himla svårt sånt tycker jag..

  • 20080614

    Sommarliv: Hoppas på att min ska hjälpa mig lite med formuleringarna iaf.. Måste skriva ansökningsbrev också, känns ännu svårare. Men det är väl bara att inte ge upp antar jag!

    Sitter och funderar på om jag ska sy små organzapåsar att ha ris i till kyrkan. Kom över lite brun organza, som skiftar mot guld, billigt. Tror ni det blir tråkigt med bruna påsar, tänker att det kanske borde vara någon ljusare färg?

  • 20080614

    Pumpkin: tänker det jag också, att rosa band kanske vore fint! Eller ev bruna om det blir för plottrigt, eller kanske vita så det matchar riset!

    Är inte klar med utbildningen förens innan jul, men jag tänkte söka lite sommarjobb och tänker att det är lika bra att börja med CVt nu eftersom det ändå snart måste vara klart..

  • 20080614

    God morgon på er!! Härligt med sovmorogon idag känner jag.. Härligt att läsa om era allahjärtans dag, låter som ni haft det bra allihopa!
    Själv fick jag faktiskt ett frieri igår (har iofs tidigare gemensamt bestämt att vi ska gifta oss, skickat ut inbjudningar och sånt..) fick en supersnygg ring också, och god mat, fint dukat med servettringar (!) och ljus och grejer!! Ihh, blir alldeles pirrig bara av tanken.

    Sen var vi första gången på en kurs i balboa. Superkul och alldeles lagom svår dans för oss. Micke var alldeles upp i varv när vi kom hem och ville öva i typ 1 timme, tillslut var jag helt utan energi och var tvungen att lägga mig i soffan och äta lite mat!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.