• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Bellanote: Ja, jag tycker också att det måste kännas himla lyxigt faktiskt Englali: Ja, något skumt är det ju alltså. Inte lär jag få någon hjälp ikväll heller, får väl vänta tills imorgon innan allt är normalt igen
    Ja, ska jag ha den frisören/sminkösen så får jag åka in till Sthlm för att komma till salongen, dvs drygt 3 mil. De jobbar tydligen väldigt mycket på plats hos kunder, så jag antar att de har löst det på något smidigt sätt med all utrustning och sånt.

    Anettan: Har du sett Patriks svar i "Grr"-tråden?
  • Pumpkin

    Med risk för att missa hur mycket som helst här så ska jag nu hoppa in i duschen och sen krypa i säng. Det är ändå inge roligt att skriva när det blir en massa konstiga texter hela tiden.

    Hörs imorgon tjejer!

  • Pumpkin
    Citat av Patrik (Mr. BT himself) i eftermiddag:

    Idag har jag beslutat att göra lite större förändringar för att komma till bukt med de problem som lite sporadiskt gör att systemet blir oåtkomligt. Problemen med tillgången till sajten beror förmodligen på någon fysisk komponent som inte fungerar som den ska i systemet. Det är många som har felsökt och försökt hitta felet utan något resultat.

    Nu kommer vi istället byta ut två servrar och samtidigt öka kapaciteten och prestandan ifall det också var del i problemet. Det kommer ta ett tag innan det är klart, först ska det beställas rätt saker och sedan ska en installation planeras in med avbrott på sajten osv. Förhoppningsvis kan vi ha de nya servrarna snurrande om ett par veckor och vi får hoppas att det då löser de sporadiska avbrotten som en del upplever lite då och då.
  • Pumpkin

    Ja, jag gav upp - men jag har ju lite problem med sånt

    Och så vill jag gärna höra dina åsikter om att bli fixad hemma

  • Pumpkin

    Ja alltså blir det så att jag bokar henne och blir fixad här hemma, då laddas det upp med vindruvor, jordgubbar, mousserande vin och lite annat smått och gott. Och Lasse blir naturligtvis bannlyst både IRL och på telefon

    Tror det kan bli riktigt bra

  • Pumpkin

    Jag är usel på det där med gravyr faktiskt... Kanske bara ett enkelt hjärta?

    Nej, nu MÅSTE jag gå och lägga mig. Hörs imorgon

  • Pumpkin

    Morning morning!
    Har fått svar från sminkösen nu, och hon är ledig. Så på lördag förmiddag ska jag till deras studio för att träffa och förhoppningsvis boka dem. Får svänga förbi där innan bröllopsmässan Anja: Så roligt att du beställt ringarna nu, blir riktigt avis faktiskt. Nu har jag i och för sig fått mina föräldrars ringar, så nu är det bara att sätta igång med provandet. Får ta tag i det i helgen kanske, om jag nu hinner.

    Englali: Usch, säger som Anja - det är omänskligt att behöva gå omkring och undra och fundera så där 20080614: Jag får väl räknas till den "morgonpigga" skaran, fast jag inte är pigg överhuvudtaget Men måste man, så måste man och nu sitter jag här på jobbet.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.