• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hehe, helt rätt!

    Placeringskorten är nästan färdig i mitt huvud, får se hur de blir när jag gör dem på papper

  • Pumpkin

    Det kommer att vara ett brunt dubbelvikt litet papper (samma bruna papper som inbjudningarna) och på där ska jag nita fast ett mindre rosa papper med såna där hjärtnitar. På den rosa lappen ska namnet stå och längst till vänster på placeringskortet ska det vara ett foto på personen.

    Fast det rosa pappret är jag inte säker på än, kanske blir nånting annat. Men typ så i alla fall

  • Pumpkin

    Nja, det är inte så svårt. De flesta vänner har vi kort på på datorn. Resterande har vi på vanliga foton, så de korten får vi scanna in nu när vi köper vår nya multifunktionskrivare

    Nu ska jag få lite utbildning. Tillbaka om en stund!

  • Pumpkin

    Nu KANSKE jag har fått tag i både frisör och sminkös!

    Håll tummarna för att hon är ledig...

  • Pumpkin

    Sådärja, nu har man varit duktig! 1,5 timmes styrketräning + 5 minuters stenhård löpning på bandet. Känner mig grymt nöjd med mig själv

    Fick svar från den potentiella frisören/sminkösen och hon var ledig på vår dag! Nu är frågan, tycker ni att det är värt 500kr extra för att få sitta hemma och bli proffssminkad och stylad? Istället för att sitta i salongen alltså. Salongen ligger nämligen i Stockholm Personligen tror jag att jag tycker att det är värt det - kliva upp på morgonen, ta en dusch och sen bli ompysslad här hemma i lägenheten... Mmm, kan nog vara lyxigt 20080614: Vellum är tunt, genomskinligt papper Vi ska skriva själva inbjudan på det.

    Bellanote: Det var riktigt hurtigt av dig! Pärlplattan: Önskar att jag kunde få mina katter att äta mer blötmat, för nu får vi slänga ganska mycket.

  • Pumpkin

    Jag gör ingenting, det är BT som är f*cked up. Har hänt en annan medlem tidigare också.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.