• AnneiLund

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja
    Ja det kan ju vara bra att gå med i ngn viktklubb, men för min egen del så måste jag ha pressen utifrån. jag måste ha bestämt träff med ngn kompis, att man liksom har tre heliga tider varje vecka när man går och tränar...annars så händer det inget med mig!
    ett annat tips som jag kör efter nu är att jag har rensat ur mitt skafferi och tagit bort ALLT som är onyttigt. hela familjen suckar...men nu får dom faktiskt stötta mig i detta. Vill dom ha digestivekex och annat så får dom äta det på dagen men ihnte ta med ngt paket eller så hem!! Vi har inte ens ett Mariekex hemma nu...vilket är min räddning....

  • AnneiLund

    7 oz x 4 = 28 oz (det minsta du kan beställa) är knappt 0,8 kilo

  • AnneiLund

    Jag ska se om jag hittar innehållsförteckning...men till formen så har de utseendet som dom M&M´s har som är UTAN nöt!

  • AnneiLund

    Jag ska beställa 1,6 kilo... det blir på 90 gäster 144 gram per person, en perfekt påse, men man kan säkert klara sig på mindre. kanske att det räcker med 72 gram per gäst och då räcker det ju med 28 oz...kommer kosta 60.91 dollar...387 spänn inkl frakt!!! Skitbra ju!!!!

  • AnneiLund

    Vet inte minsann... känns inte helt viktigt men en ACK sååå cool detalj... Annars kör jag på det jag tänkt tidigare, att köpa såna där rosa godisar med mörk choklad och mint i, dragerade med rosa på lösvikt på citylivs haha...

    blir BETYDLIGT billigare

    Bra idè Anja...för dom finns väl i grönt också?? Vår färg liksom!

  • AnneiLund

    Är du söker på priset anja...tror du tittar fel...man beställer bara påsen...så får man fixa egna prydnadspåsar sen hemma, billigast väl?

  • AnneiLund

    Ja man bor MITT i stan...MEN...en jäkla tur är att Anders har fått för sig att han är tjock....så han äter INGET...jag menar det....MAX en kopp kaffe på kvällen, aldrig ngt till, aldrig efterrätt, aldrig godis, aldrig chips....detta har han gjort nu i över en månad...och då får jag ju hjälp...hade varit skitsvårt annars...fast det är det ju ändå!

  • AnneiLund

    Äsch...får räkna om...

    Nu ska jag luncha!!!
    PUSS I LJUMSKEN!

  • AnneiLund

    Så kul att ni nappade på idén!!!!


    jag tror även att jag ändrar mitt färgtema lite....smyger in turkose i temat också!!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.