• Flamora

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    AnneiLund skrev 2008-01-11 14:48:32 följande:
    HA alla här klart för sig var bröllopsnatten ska spenderas?Vår lär iallfall bli billig...suck....en tröst i sammanhanget kanske?
    Vi har bestämt oss för att sova hemma på bröllopsnatten och åka på resa ganska snart efter bröllopet. Lite tråkigt, men det är så mkt annat att lägga pengar på.
  • Flamora

    Så, nu har jag lagt in bild på våra inbjudningskort i mitt galleri. Eller det förslag som sambons syster har gjort. (Om nån vill få inspiration)

  • Flamora

    Tror faktiskt inte att de är så komplicerade. Systern jobbar iofs med såna här saker och har rätt utrustning. Men i princip är det fyra blad som hon har bundit ihop med ett snöre. Klart det tar lite tid att klistra det där gröna runt kuvertet.. Vi har nog bestämt oss för att ta det gröna. Som man ser på bilden fanns det även silver, guld och lila/rosa. Och så tror jag att det blir vita kuvert. Svart blir nog lite mörkt, eller vad tror ni?

  • Flamora

    Undertill kan man bläddra fram "Bra att veta" och "Hitta rätt". Så det är två extra blad i vanligt vitt papper. Kan lägga in fler bilder..

  • Flamora
    20080614 skrev 2008-01-11 16:09:03 följande:
    Flamora: Kul med fler bilder! De är verkligen supersnygga! Tycker inte heller de ser ut att vara så krångliga att göra. Ska ni göra dem själva eller får ni hjälp av systern som designat dem?
    Syrran har erbjudit sig, så vi tackar och tar emot =)
  • Flamora

    Snitte: Vad tur att du hittade nån annan bra då! Har själv inte kommit till nåt beslut om maten än. Men en kock ska ringa mig imorgon...

  • Flamora

    Pumpkin: Du är inte ensam om att känna dig hängig. Fick plötsligt ont i halsen och känner mig febrig. Och jag som just kommit igång med träningen, grrrr! Och, som du säger, man blir inte rikare av att vara hemma. Min sambo och jag har precis suttit och räknat lite på vår budget. Satan, vad dyrt allt ska va!! Har inte råd att vara sjuk.

  • Flamora

    Godmorgon på er tjejer! Inte ofta jag har möjlighet att hänga här på morgonen, men idag är jag sjuk. Ligger i soffan med bärbara datorn i knäet.

    Englali: Riktigt jobbigt att vänta på ett sådant besked. Tänkter på dig.

    Anja: Vad kul att du beställt ringarna. Hade oxå valt den gravyren du valde. Lite avundsjuk för att det blev så billigt för er =)

  • Flamora

    Vad är det för hemtenta? Vad läser du?


    Hedebris skrev 2008-01-15 08:48:34 följande:
    ja, jag får väll ta både nattpass och morgonpass. så är det när man skriver hemtenta och har småbarn :(inte mänskligt!!! *gäsp*nu ska jag snart börja skriva på den igen.... ska lämnas in senast 13.00 idag
  • Flamora
    20080614 skrev 2008-01-15 09:09:03 följande:
    Flamora: Tråkigt att vara sjuk!! Vad är det för sorts sjuka? Hoppas du snart blir bättre!!
    Tack! Det är förkylning och ont kroppen. Bläää!

    Tack Pumpkin!

    Hedebris: det låter jobbigt. Imponerande att du håller på med kurser när du snart ska ha barn.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.