Inlägg från: sommarbrud 080802 |Visa alla inlägg
  • sommarbrud 080802

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anettan : Vi kommer fotas innan vigseln. Vi har bestämt med våra fotograf killar att vi ska börja 2h innan. Vi ska ha allihop med har vi bestämt. Så blir en blandning.

  • sommarbrud 080802

    20080614: Riktigt vackra kort,de ser nästan proffsgjorda ut.

  • sommarbrud 080802

    20080614: Vi har vitt,vinrött och silver som tema,men jag funderar på att ta creme färgat istället. Jag får se!
    Annars ska vi ha ett utomhusbröllop på ett ställe som heter Fredgagården. Ligger precis vid vattnet,och skulle det mot förmodan regna så finns det en stor dansbana bredvid som vi får använda. På våran wedding sida finns lite bilder på platsen.
    De kommer en präst och viger oss. Sedan ska vi inta middag i Folketshus. Ser inte så fint ut på utsidan,men insidan är vackrare. Äldre stil och stor sal och kök till en väldigt billig peng! Är ca 80st inbjudna.

    Hur ska erat se ut?

  • sommarbrud 080802

    Vi ska ha buffe vi,men mer vet vi inte. Vi får se vad de blir. Hittade iofs en Buffe´som skulle funka,men var vissa saker som vi ville byta ut mot annat. Men de går säkert bra!

  • sommarbrud 080802

    Anja: Exakt samma anledning här också. Vi ska träffas allihop 2h innan ute där vi ska gifta oss.

  • sommarbrud 080802

    Anja: Jag håller med dig på de där med festen. Varför skulle alla gå hem då för? Kan iofs förstå om de gamla går hem då,men de kanske är lika bra. eller?

    och vadå att du gör mig avis! en pndurooutlet. Har ni de därnere? Vi har en affär här på stan som är återförsäljare åt panduro,men den ska tydligen läggas ner som allt annat här i stan. Läste häromdagen att de fick vara kvar ett tag till iaf. Hoppas de får vara kvar för gott!

    Om ni undrar varför,så är de för att Norrköping helt plösligt bestämt sig för att sattsa. Vi ska ha en massa Sthlm butiker. Fan allt kommer ju bli dyrare! Men kommer de höja våra löner för de? Nepp. En positiv grej är iaf att skatten ska sänkas änu mer!

  • sommarbrud 080802

    en liten dum fråga här bara. Men vad har du använt skärmaskinen till?

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-01-11 19:44:14 följande:


    Anne: 220kr. Sen köpte jag till refillers för 55kr. Helt klart värt det när jag vet hur bra maskinen är
  • sommarbrud 080802

    Kommer tillbaka om ett tag igen! Ska äta lite tacos och mysa lite. But i be back!

  • sommarbrud 080802

    Anja: Verkligen smart de där med drinkarna. Vi ska ju bjuda på en fördrink när alla kommer och man vill självklart att de ska tillhöra temat lite också. Lite svårt och få i silver kanske,men kan nog få en i vinrött. Ska kolla in där lite. Tack!

  • sommarbrud 080802

    Anja: Din bröllopsbok var jätte fin. Ska bli kul och se lite mer av den.om du vill lägga ut lite mer av den när den är klar?, vore jättekul och se lite hur de blev. Vad fiffig du är!

    Bellanote: Vilken fiffig gästbok du hittat. Tycker dock att de kanske blir för mkt att skriva i den. Jag funderar på att hitta en så att man kan göra en egen. Vill ha en lite bredare,men får se hur det blir med den saken.

    20080614: Tihi lite coolt att ni med hade en sådan bok!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.