• Nufsan

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Idag ska jag till Ikea och titta på panelisarna som ni har pratat om!

    Vi är än så länge inte riktigt säkra på hur vi ska ha det med bordsdukningen.

    Jag har tänkt köpa vita lakan på Ikea och ha som dukar... de kan ju användas till sängarna sen efteråt så då slipper man "kasta" bort den kostnaden!

  • Nufsan

    Hej tjejer!

    Var till Ikea idag, men nå paneler för 19 kr hade de då inte här

    Lakanen som kostade 25 kr för, beige färg... var så genomskinliga att man inte kan ha dem som duk!

    Kom iaf hem med värmeljus i olika rosa nyanser så nu är de klara iaf

  • Nufsan

    Nu hittade jag dom och såg... de fanns här i Västerås, men jag tittade runt och såg dem tyvärr inte!

  • Nufsan

    God morgon tjejer!

    Rispuffar, nu menar jag givetvis inte de sockrade Skulle sitta fint om hela en själv var full i bruna små rispuffar på självasta dagen, hahaha. Men de där små vita... Känns iaf mindre än att få en massa hårda riskorn på sig

    En tjej som jobbade på ett kontor där de har mkt olikfärgade papper, tog de där som blir i hålslagaren och kastade på ett bröllop... Kanske mindre lyckat då de är lätta att fastna om man inte skakar ordentligt på sig och då kanske håret ramlar ner, haha.

    Nej, jag har inga bra förslag kom jag på

  • Nufsan

    Välkommen kärlek ger näring åt själen!

    För min del kvittar de om de slänger nått på mig eller inte, så jag kanske låter bli att fixa det och inte ens påtalar det för ngr

  • Nufsan

    Härligt!


    SweetSun skrev 2008-03-05 14:32:26 följande:
    jiippiie! Har just fått meddelat av min kära mor att hon betalar fotografen! Vi tänkte inte ha nån alls fört, utan bara be våra vänner och släkt fota så gott de kunde. ÅÅh vad jag blir lycklig!
  • Nufsan

    Eftersom häst och vagn kostar 3 000 kr så funderar även vi på flakmoppe Min pappa har en, så jag ska bara se till att den kan fraktas hit Lite småroligt... fast här blir det 4 km på moppen i sånt fall

  • Nufsan

    Om du hittar en god tårta som är mjölkfri, så hojta till.

    Jag äter idag inget som innehåller mjölk, då jag ammar och min dotter är allergisk... Hittills så har allt smakat precis allt annat än gott! Det går ju inte ens att köpa mjölkfritt fikabröd ute på fik.. om de inte har en delicato boll vill säga!


    grabbarna skrev 2008-03-07 09:12:31 följande:
    jag har inte heller vänner och bekanta som hjälper till med vissa saker så dom får helt enkelt kosta men man tjänar lite på att verkligen jaga runt priser också.sedan gäller det lite att köpa saker pö om pö så att man kan sprida ut kostnaden lite och inte få allt på en gång då gör det inte lika mycket om man hamnar lite över. och jag kommer inte köpa en dyr brudbukett för jag tycker det är huvudsaken att blommorna håller sig fina under fotografering och vigsel så jag köper lösa och binder ihop dom själv.men sedan jag talade om på jobbet så har jag fått ngt tips på nån som känner nån som känner någon som kan göra det och det och även arbetskamraters barn som ska tillfrågas om vissa saker så hör med arbetskamrater och dyl om dom vet någon som tex sjunger bra, sminkar bra är duktig med hår etc man behöver inte känna alla personligenför mig är det mest tårtan som ställer till besvär då den måste vara glutenfri i alla fall just den jag äter av sedan får det inte vara mandel eller nötter i en annan del och en tårta alt bakelse ska även vara mjölkfri och det är inte alla som kan baka så så tårtan får nog bli ett bageri trots att det blir rejält dyrt.
  • Nufsan

    Skönt å höra att det finns fler som varit i samma situation.

    Matmässigt tycker jag det går kanon... tjejen tål inte heller ägg så det blir lite mer pyssel att baka då!

    Kom gärna med tips ändå

    KKC, grattis till lokalen

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-